در نشست خبری مدیرعامل جمعیت هلال احمر ایلام عنوان شد

انجام بیش از ۴۵۰ ماموریت امدادی در استان ایلام

گروه استان ها_ مدیرعامل جمعیت هلال احمر ایلام گفت: در ۱۱ ماه گذشته سال جاری ، بیش از ۴۵۰ ماموریت امدادی در استان انجام شده که شامل حوادث جاده‌ای، کوهستان، سیل و سایر موارد بوده است.
کد خبر: ۱۱۹۷۴۴۶
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۲ 12 March 2025

 

 گزارش خبرنگار تابناک در ایلام ؛حمزه محمدی مقدم امروز  در نشست خبری با اصحاب رسانه استان با اشاره به طرح ملی به نوروزی ۱۴۰۴، اظهار داشت: از این هفته، طرح نوروزی آغاز می‌شود. استان ایلام به دلیل مهمان‌نوازی، ظرفیت توریستی و طبیعت بکر خود، هرسال پذیرای مسافران بسیاری است.

وی افزود:  اصحاب رسانه در سال گذشته، خدمات ایلامیان را به کل کشور نشان دادید و برخی اخبار تولیدی شما به‌عنوان الگو در سایر استان‌ها استفاده شد. این نشان‌دهنده توانمندی و خلاقیت شماست که یک کار زیبا را زیباتر جلوه دادید.

محمدی مقدم با اشاره به نزدیک بودن چهارشنبه‌سوری، بیان داشت: در سال گذشته، ۸ مصدوم در چهارشنبه‌سوری داشتیم، هدف ما رساندن این آمار به صفر است.

وی یادآور شد: نقش اصحاب رسانه در آگاه‌سازی و بازدارندگی، مهم‌تر از نقش عملیاتی ماست. ما در صحنه حضور داریم، اما شما با اطلاع‌رسانی می‌توانید از وقوع حوادث جلوگیری کنید. انتظار داریم با همکاری شما، هیچ‌گاه لبخند هم‌استانی‌هایمان تلخ نشود.

محمدی مقدم  به پویش «نه به تصادفات» در تعطیلات نوروز اشاره کرد و افزود: این پویش با حضور همه مسئولان نظام در جریان است. 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان ایلام با اشاره به بخشی از فعالیت‌های هلال احمر در سال ۱۴۰۳ اشاره کرد و بیان داشت: در حوزه امداد و نجات، شاهد افزایش ۴۵ درصدی حوادث نسبت به سال ۱۴۰۲ بودیم. 

وی ادامه داد: نجاتگران ما به ۶۵۲ حادثه امدادرسانی کردند که شامل ۲۳ حادثه جاده‌ای، ۱۲۸ مورد خدمات مناسبتی، ۱۱۱ حادثه کوهستان و سایر موارد بود و همچنین ۹۷۴ تیم عملیاتی با ۶هزار ۲۵۴ نیروی عملیاتی و ۶۳۸ خودروی امدادی در خدمت مردم بودند.

وی افزود: بیشترین عملیات امدادرسانی در شهرستان‌های مهران ۱۸۴ حادثه، ایلام ۷۱ حادثه، دهلران ۵۸ حادثه و سیروان ۵۷ حادثه انجام شد. ندای ۱۱۲ نیز به‌صورت ۲۴ ساعته آماده پاسخگویی به بحران‌هاست.

محمدی مقدم یادآور شد: ۱۰ کانون دانشجویی، ۱۲ کانون طلاب و ۲۵ شاخه روستایی در استان فعال است.

وی افزود: طرح‌هایی مانند شوق رویش، دادرس "دانش‌آموزان آماده در شرایط سخت" و تیم‌های سحر "حمایت روانی" از برنامه‌های موفق ما بود.

محمدی مقدم بیان داشت: در حوزه داوطلبان نیز بیش از ۶۰ میلیارد ریال خدمات دارویی و درمانی به هم‌استانی‌ها ارائه شد و ۶۵ کاروان سلامت در مناطق محروم فعال بود.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار