علی ملکشاهی در گفتوگو با خبرنگار تابناک در کرمانشاه، اظهار کرد: فرآیند خرید تضمینی از کشاورزان با ابلاغ دستورالعمل اجرایی خرید تضمینی سال ۱۴۰۴، از سوی دکتر سیدسعید راد مدیرعامل شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران با شناسایی مراکز خرید تضمینی در سطح استان آغاز و در حال انجام است.
وی افزود: وظیفه کمیته خرید تضمینی متشکل از واحدهای بازرگانی، مجتمع ذخیرهسازی، حراست، ذیحسابی، انفورماتیک، کنترل کیفیت، فنی، امور قراردادها، آمار و روابطعمومی شناسایی مراکز خرید تضمینی، بررسی امکانات آزمایشگاهی، فنی، ذخیرهسازی، حفاظتی و همچنین تعیین عوامل تشخیص و ذیحساب مستقر در هریک از مراکز است، که از هماکنون این کمیته فعال و در حال اجرای دستورالعملهای مربوطه است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه، تصریح کرد:این ادارهکل طبق پیشبینی سازمان جهادکشاورزی استان آمادگی خرید تضمینی بیش از ۸۰۰ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان کرمانشاهی را دارد و در این راستا برنامهریزیهای لازم صورت گرفته است.
وی در رابطه با تعداد مراکز خرید تضمینی در استان، عنوان کرد: همه ساله بیش از ۶۰ مرکز خرید تضمینی دولتی، سیلوهای بخش خصوصی و مباشرین تعاون روستایی وظیفه خرید این محصول استراتژیک را بر عهده دارند، ضمن اینکه این نوید را به کشاورزان بخش میاندربند و قزانچی در شهرستان کرمانشاه میدهیم، که پس از سالها وقفه و به منظور رفاه حال این قشر زحمتکش، امسال با تلاش همکاران ما مرکز خرید تضمینی انبار روباز آزادگان نیز راهاندازی و به فهرست مراکز خرید تضمینی این شهرستان اضافه شده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه در پایان گفت آغاز برداشت گندم در نیمه دوم اردیبهشت ماه سال آینده است که با توجه به تنوع آب و هوایی استان کرمانشاه، فرآیند خرید تضمینی در استان تا اواخر شهریور ماه ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/