به گزارش خبرنگار تابناک از استان مرکزی-مهدی زندیهوکیلی امروز در جلسه ستاد تنظیم بازار و کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار استان، بر اهمیت رویکردی عملیاتی و مبتنی بر انسجام گروهی تأکید کرد و گفت: مواردی که در جلسه مطرح شد، باید به عنوان تعهد جمعی در نظر گرفته شود.
وی افزود: همه ارکان، مسئول دفاع از این مصوبات هستند. چنین انسجامی نه تنها تضمینکننده تصمیمگیریهای مؤثر است، بلکه به بهبود تصویر استان در نگاه عموم کمک میکند.
ضرورت شفافیت و جامعیت در نظارتها
استاندار مرکزی با تأکید بر توجه به تمامی نقاط استان، حتی روستاهای پرجمعیت، بیان کرد: لازم است بازدیدهای میدانی از نقاط مختلف استان انجام شود که باعث بالا رفتن ارزش نظارتهای مشترک میان ارکانهای مختلف و تأثیر مثبت این اقدام در افزایش هماهنگی بین دستگاهها و پاسخگویی بهتر میشود.
تعامل با تولیدکنندگان و مصرفکنندگان در شرایط سخت اقتصادی
زندیهوکیلی عنوان کرد: در شرایط اقتصادی مانند نوسانات نرخ ارز و تأثیر آن بر قیمت کالاها باید افزایش قیمت بر اساس منطقی منصفانه باشد و از هرگونه سوءاستفاده جلوگیری شود و باید نظارت و برخورد جدی با موارد گرانفروشی انجام شود و تلاش برای ایجاد تعادل میان نیاز تولیدکنندگان و توان مصرفکنندگان، از اولویتهای استان محسوب شود.
وی خاطرنشان کرد: سیاستها و تصمیمات باید از افراط و تفریط به دور باشند و جنبه بازدارندگی خود را حفظ کنند. تولیدکنندگان نباید تحت فشار غیرمنطقی قرار بگیرند و همزمان، مصرفکنندگان نیز باید از حمایت دولت برخوردار باشند. این رویکرد متعادل، به ایجاد اطمینان در میان جامعه و بهبود شرایط معیشتی کمک خواهد کرد.
استاندار مرکزی اظهار کرد: بهدلیل نزدیک بودن به سال نو و همزمانی با ماه مبارک رمضان، دستگاههای اجرایی وظیفه سنگینتر نسبت به قبل دارند که باید در این شرایط سخت اقتصادی، تلاشها مضاعف و همکاری در تمامی سطوح بیشتر شود تا نیازهای اساسی مردم به بهترین شکل ممکن برآورده و تأمین شود و همچنین، نظارتها باید دقیقتر بر بازار و کنترل گرانفروشی به عنوان یک اولویت مطرح باشد.
دعوت به انسجام و همکاری جمعی
زندیهوکیلی گفت: با اتخاذ رویکردی متحد، از آسیب به تولیدکنندگان، مصرفکنندگان و شهروندان جلوگیری شود و همچنین باید نظارتها و پیروی از راهکار باعث بالا رفتن اثربخشی در شرایط جاری نیز میشود.
وی افزود: اگرچه ممکن است برخی افراد در برابر قوانین مقاومت نشان دهند یا احساس ناراحتی کنند، اما برقراری عدالت و شفافیت در اجرای قانون میتواند موجب پذیرش عمومی و همچنین احترام بیشتر افراد به قوانین شود. حتی افرادی که در ابتدا جریمه میشوند یا مورد بازرسی قرار میگیرند، در صورت اجرای منصفانه غرب قوانین، به تدریج این فرآیند را میپذیرند.
استاندار مرکزی بیان کرد: رسانههای اجتماعی و فضای عمومی نقش کلیدی در ایجاد آگاهی و تعامل مثبت بین شهروندان و نهادهای اجرایی ایفا میکنند. از این رو، درخواست میکنم که شهروندان بهعنوان بخشی از این فرآیند همکاری لازم را انجام دهند و در صورت مشاهده نواقص یا مشکلات، گزارشهای خود را ارائه دهند. از طرف دیگر، مسئولان نیز باید با در نظر گرفتن انصاف و عدالت، برخورد مناسبی با این گزارشها داشته باشند تا اعتماد مردم حفظ شود.
زندیهوکیلی در پایان تصریح کرد: برای مقابله با مشکلات موجود می توانیم از نظرات و پیشنهادات مردم در مسیر پیشرفت استفاده کنیم اگرچه ممکن است برخی افراد در برابر قوانین مقاومت نشان دهند یا احساس ناراحتی کنند.