به گزارش خبرنگار تابناک از کرمان، شهباز حسنپور صبح امروز به همراه محمدعلی طالبی استاندار کرمان، با مدیرعامل بانک تجارت کشور دیدار و گفتوگو کردند.
در این نشست که در راستای حمایت از تولید و اشتغال برگزار شد، مشکلات و موانع واحدهای تولیدی راکد و نیمهفعال استان کرمان بررسی شد.
حسنپور با اشاره به ظرفیتهای صنعتی و تولیدی استان، نقش نظام بانکی را در رونق تولید و افزایش اشتغال کلیدی دانست و خواستار تسهیل پرداخت تسهیلات شد.
همچنین، استاندار کرمان بر تأثیر مثبت راهاندازی مجدد واحدهای تولیدی تأکید کرد و همکاری بانک تجارت را در تأمین مالی این طرحها خواستار شد.
در پایان، مدیرعامل بانک تجارت کشور ضمن اعلام حمایت از بخش تولید، وعده همکاری برای تسریع در پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی راکد و نیمهفعال استان کرمان را داد.
/س