به گزارش خبرنگار تابناک از کرمانشاه دکتر منوچهرحبیبی، استاندار کرمانشاه در جریان دهمین سفر شهرستانی خود به کنگاور، با آیتالله سید عباس میریونسی، از علمای بزرگ و مبارزان انقلابی غرب کشور، دیدار کرد .
براساس این گزارش ، آیتالله میریونسی، روحانی مجاهد و مردمی، از شاگردان حضرت امام خمینی (ره) بوده و حدود ۶ سال در محضر ایشان تلمذ کرده است.
همچنین استاندار کرمانشاه با گرامیداشت یاد و خاطره شهید سید حسن میریونسی، فرزند این عالم وارسته، بر نقش ارزنده شهدای انقلاب و دفاع مقدس در عزت و اقتدار ایران اسلامی تأکید کرد.
گفتنی است، شهید سید حسن میریونسی، متولد ۲۹ اسفند ۱۳۴۶ در کنگاور، مسئول مخابرات گردان کمیل در منطقه عملیاتی شلمچه بود که ۲۳ خرداد ۱۳۶۷ بر اثر اصابت تیر مستقیم به درجه رفیع شهادت نائل آمد و پیکر مطهرش در زادگاهش به خاک سپرده شد.