علی سروش در گفتوگو باخبرنگار تابناک در کرمانشاه با اشاره به تاریخچه همکاری خیرین کرمانشاهی از سال ۱۳۹۶ تا امروز با دانشگاه علوم پزشکی،اظهار کرد: این همکاریها به دانشگاه کمک کرده تا وظایف خود در زمینه پیشگیری از بیماریها و ارتقاء سلامت جامعه را به درستی انجام دهد.
وی افزود: به مناسبت برپایی جشن نیکوکاری، از خیرین کرمانشاهی دعوت شد تا در این رویداد در تهران شرکت کنند. در این جشن، گزارشی از چالشها و نیازهای حوزه سلامت به نمایندگان استان کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی و دیگر مقامات مرتبط ارائه شد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به احداث مراکز اورژانس، مراکز بهداشتی درمانی و آموزشی و تأمین تجهیزات سرمایهای مورد نیاز استان اشاره کرد و افزود: مقامات در این زمینه قول مساعدی برای ارائه کمکها دادهاند و ما منتظر این وعده ها هستیم.
سروش با اشاره به شروع رسمی فعالیتهای خیرین استان کرمانشاه از سال ۹۶، خاطرنشان کرد: این افراد در بحرانها مانند زلزله و همهگیری کرونا و همچنین در مراحل عادی، کمکهای فراوانی در ساخت مراکز و خرید تجهیزات به دانشگاه علوم پزشکی ارائه کردهاند.
وی تأکید کرد:با توجه به نیازهای زیاد در حوزه سلامت، باید نیازها به تقاضا تبدیل و اولویتبندی شوند. مهمترین نیاز دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، تاسیس یک پردیس دانشگاهی است تا این دانشگاه بتواند به ارائه خدمات، تجهیزات درمانی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی بهطور مؤثرتری بپردازد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در پایان به وضعیت زیرساختهای آموزشی و بهداشتی استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: استان ما در دوران دفاع مقدس بهویژه تحت تأثیر بمبارانها زیرساختهایمان به شدت آسیب دید؛ با همکاری خیرین و مقامات، این کمبودها جبران شود و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بتواند به جایگاه شایستهتری در کشور دست پیدا کند.
انتهای پیام/