تولید بیش از ۲۰هزار انواع آبزی در آذربایجان غربی

گروه استان ها- مدیر شیلات و آبزیان آذربایجان غربی گفت: بیش از ۲۰هزار انواع آبزی در آذربایجان غربی تولید شده است.
کد خبر: ۱۱۹۷۰۷۹
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۵ 05 March 2025

 

منصور لطفی در گفت و گو با خبرنگار تابناک در ارومیه،اظهار داشت: فعالیت پرورش و تولید انواع آبزیان در ۴۳۰ مرکز و مزرعه پرورش و تولید آبزیان در شهرهای آذربایجان غربی انجام می پذیرد. 

وی با اشاره به اینکه بیش از ۲۰نوع آبزی در مراکز پرورش ماهی تولید می شود، افزود: در مقایسه با مدت مشابه ۱۲ درصد تولید آبزیان افزایش یافته است. 

مدیر شیلات و آبزیان آذربایجان غربی خاطر نشان کرد: جهت حمایت از مراکز پرورش آبزیان سالانه بیش از ده میلیون بچه ماهی تکثیر و به منابع آبی رهاسازی می شود .

لطفی گفت: بیش از یک هزار خانوار صیادی از طریق تولید و فروش آبزیان امرار معاش می کنند که کمک در تأمین نهاده ها و معرفی به بانک ها جهت دریافت تسهیلات،برگزاری دوره های آموزشی و خدمات کارشناسی از طرح های اجرا شده در قالب حمایت از این خانوار می باشد.

وی افزود: خوشبختانه در مقایسه با سایر محصولات گوشتی، قیمت مصرفی ماهی و آبزیان بسیار کمتر افزایش یافته است.

مدیر شیلات و آبزیان آذربایجان غربی تصریح کرد: با برنامه ریزی های انجام گرفته برای سال آینده افزایش چشمگیری در صنعت تولید و پرورش آبزیان را خواهیم داشت و امید می رود با افزایش تولید آبزیان، مصرف ماهی در بین تمام اقشار مردم گسترش یابد که تضمین کننده سلامت جامعه می باشد.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار