
به گزارش تابناک از فارس؛مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس، امروز در حاشیه بازدید از تخت جمشید با اعلام این خبر گفت: اداره کل میراث فرهنگی فارس در چند ماه گذشته با همکاری دادستانی مرودشت، از فعالیت معدنی متعلق به شهرداری مرودشت با سابقه فعالیت چند دهه جلوگیری کرد و اکنون این معدن تعطیل شده است.
محمد ثابت اقلیدی، افزود: این معدن دهها سال در محدوده بیش از ۱۰ کیلومتری تخت جمشید فعالیت داشته و تأمینکننده آسفالت شهر مرودشت بوده است.
مدیرکل میراث فرهنگی فارس با اشاره به نارضایتی مردم و جوامع محلی از میراث فرهنگی پس از تعطیلی معدن، اظهار داشت: با توجه به پیگیریهای نماینده مردم مرودشت در مجلس شورای اسلامی، فرمانداری، شهرداری و شورای اسلامی شهر مرودشت، مقرر شد در آستانه نوروز به شهرداری مرودشت مهلت کوتاه داده شود تا نسبت به جانمایی محل جدید برای انتقال معدن و کارخانه آسفالت اقدام کند.
وی تأکید کرد: پس از اتمام مهلت مقرر، فعالیت معدن شهرداری مرودشت به طور کامل متوقف خواهد شد.
به گزارش تابناک اداره کل میراث فرهنگی فارس بارها نسبت به فعالیت این معدن در حریم تخت جمشید هشدار داده بود.
/س