مدیرکل صمت استان تهران؛

نمایشگاه عرضه مستقیم کالا حداقل در ۲۰ نقطه در استان برگزار خواهد شد

گروه استان‌ها- مدیرکل صمت استان تهران از برپایی حداقل ۲۰ نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در نقاط مختلف استان خبر داد و بر نقش فعال دستگاه‌های اجرایی در تأمین، توزیع و نظارت بر بازار تأکید کرد.
کد خبر: ۱۱۹۶۷۳۰
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۸ 25 February 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از استان تهران ،همایش اجرای طرح ویژه نظارتی در بازار پایانی سال و ماه مبارک رمضان با حضور مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان تهران، مدیرکل بازرسی و نظارت سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان، رئیس اتاق اصناف و جمعی از روسای اتحادیه‌های صنفی و بازرسان اتاق اصناف برگزار شد.

محمود سیجانی در این همایش اظهارداشت: اجرای طرح نظارتی ویژه ایام پایانی سال هر ساله از ابتدای اسفند ماه تا ۱۵ فروردین در سرتاسر کشور واستان تهران آغاز می‌شود که همه دستگاه‌هایی که در بازار دخیل بوده به خصوص اعضای کارگروه تنظیم بازار در این طرح نقش دارند.

وی در ادامه افزدد:در جلسات تنظیم بازار بر سه حلقه تامین، توزیع و نظارت تاکید شده و هر کدام از دستگاه‌ها بر اساس وظایف قانونی اقدام و حضور فعال دارند.

 مدیر کل صمت استان تهران تصریح کرد: امسال در حوزه تولید مشکلات تامین ارز و نقدینگی واحد‌ها و ناترازی انرژی آسیب‌هایی وارد شده که تمام تلاش خود را برای تامین کالا‌های اساسی انجام داده‌ایم و عرضه و تقاضا در بازار به صورت طبیعی در حال انجام می‌باشد و کمترین مسئله را در بازار داریم ولی باید با نظارت و کنترل مستمر جلوی هرگونه سوء استفاده و بی نظمی در بازار را بگیریم؛ و با برهم زنندگان بازار بر اساس قانون برخورد کنیم.

 دبیر کارگروه تنظیم بازار با اشاره به برگزاری نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالا حداقل در۲۰ نقطه در استان افزود: کالا‌های اساسی توسط جهاد کشاورزی و صمت تامین می‌شود و از ظرفیت بخش خصوصی نیز در تامین کالا استفاده شده است و مورد حمایت می‌باشد. 

وی ادامه داد: همانند گذشته در استان ۲۰ نمایشگاه عرضه مستقیم خواهیم داشت که همچون سال قبل که عملکرد بسیارخوبی دراین خصوص داشته‌ایم، امسال نیز با همکاری اتحادیه و اتاق اصناف شاهد حضور بازاری با ثبات و مطلوب باشیم.

سیجانی بیان کرد: تفاوت قیمت بین بازار و نمایشگاه عرضه مستقیم وجود داشته ومردم توقع این تفاوت قیمت‎ها را از نمایشگاه‎های بهاره دارند لذا نظارت بر قیمت گذاری و بازرسی درنمایشگاه‌ها توسط بازرسان این اداره کل و اتاق اصناف با قدرت و پررنگ انجام خواهدشد.

مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان درپایان بر مشارکت همه صنوف درحوزه تولیدی و توزیع درتنظیم بازار ایام پایانی سال و ماه مبارک رمضان و مشارکت در فروش‌های فوق العاده تاکید وابراز امیدواری کردکه رضایت مردم سرلوحه کار باشد.

انتهای پیام/

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار