استاندار البرز:

با انتقال نیروگاه‌ منتظر قائم فردیس، آلودگی هوا به شدت کاهش می یابد

گروه استان ها- نماینده عالی دولت در استان البرز در نشست تخصصی با مسئولان مربوطه در حوزه برق و انرژی در خصوص انتقال نیروگاه منتظر قائم و احداث نیروگاهی نوین با بهره گیری از تکنولوژی‌های روز دنیا به گفت و گو نشست.
کد خبر: ۱۱۹۶۷۱۴
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۳ 25 February 2025
کاهش شدید آلودگی هوا با انتقال نیروگاه‌ منتظر قائم فردیس
به گزارش تابناک از استان البرز، به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری البرز، مجتبی عبداللهی در این نشست که در سالن جلسات حوزه استاندار برگزار شد، افزود: با انتقال نیروگاه‌ منتظر قائم از بافت شهری فردیس، شاهد کاهش شدید آلودگی هوا و رضایتمندی مردم خواهیم بود. 
 
وی ادامه داد: با احداث نیروگاه جدید مصرف گاز به نصف رسیده و ۹۰ درصد از مصرف آب مجموعه کاسته می شود.
 
عبداللهی گفت: با توجه به اینکه بخش بزرگی از نیروگاه ها بویژه منتظر قائم تا حدود زیادی فرسوده شده اند، باید با جدیت به سمت احداث نیروگاه‌های جدید حرکت کنیم. 
 
وی افزود: همچنین مجموعه منتظر قائم برای ساخت هزار مگاوات برق در کشور از طریق نیروگاه‌های خورشیدی از وزارت نیرو مجوز دریافت کرده که درصدد هستیم با اختصاص زمین مناسب، ۵۰۰ مگاوات از این ظرفیت را در البرز اجرایی کنیم.
 
استاندار البرز گفت: درصدد هستیم با امضای تفاهم نامه ای تمهیدات لازم جهت تسریع در احداث نیروگاه‌ نوین منتظر قائم و نیروگاه های خورشیدی اقدام کنیم.
 
آخرین اخبار