مراسم گرامیداشت شهیدان «سید حسن نصرالله و صفی‌الدین» در اندیشه تهران برگزار شد +فیلم

گروه استان‌ها- مراسم بزرگداشت شهیدان سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین با حضور پرشور مردم و مسئولان، در شهر اندیشه برگزار شد.
کد خبر: ۱۱۹۶۶۶۷
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۰ 24 February 2025

مراسم گرامیداشت شهیدان «سید حسن نصرالله و صفی‌الدین» در اندیشه برگزار شد +فیلم

به گزارش خبرنگار تابناک از استان تهران، مراسم بزرگداشت شهیدان سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین با حضور جمعی از مسئولان شهرستان شهریار و اندیشه، فرماندهان نظامی، خانواده‌های معظم شهدا و اقشار مختلف مردم برگزار شد و حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسین حسینی نوری امام جمعه شهرستان شهریار به ایراد سخنرانی پرداخت.

وی در سخنان خود با اشاره به نقش محوری شهدای مقاومت در تقویت جبهه اسلام، گفت: تمامی فرماندهان گروه‌های مقاومت، مقام معظم رهبری را رهبر خود می‌دانند و این پیوند عمیق باعث شده است دشمنان اسلام و جمهوری اسلامی ایران برنامه‌های شومی در سر بپرورانند.

امام جمعه شهرستان شهریار همچنین به قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و افزود: جمهوری اسلامی ایران به‌قدری قدرتمند شده که دشمنان دیگر گزینه جنگ را از روی میز برداشته‌اند و قایق‌ها و نیرو‌های انگلیسی و آمریکایی توسط فرزندان غیور سپاه پاسداران در خلیج فارس گرفتار شدند و این نشان می‌دهد که دشمنان هرگز جرأت تعدی به خاک کشور را نخواهند داشت.

وی تأکید کرد: دشمنان به قدرت جمهوری اسلامی ایران اذعان کرده‌اند و این اقتدار نتیجه خون پاک شهدا و رهنمود‌های حکیمانه مقام معظم رهبری است.

در ادامه این مراسم، مداحان اهل‌بیت (علیهم‌السلام) به ذکر مصائب اهل‌بیت و مدیحه‌سرایی پرداختند و فضایی آکنده از معنویت در مراسم حاکم شد.

در پایان، شرکت‌کنندگان ضمن تجدید بیعت با آرمان‌های شهدا و محور مقاومت، بر ادامه مسیر این عزیزان و پیروی از منویات مقام معظم رهبری تأکید کردند.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار