رئیس شورای شهر کرمانشاه خبر داد:

برگزاری مجمع روسای شورا‌های کلانشهر‌های ایران در کرمانشاه به تعویق افتاد

گروه استان ها-رئیس شورای شهر کرمانشاه از تعویق برگزاری مجمع روسای شورا‌های کلانشهر‌های ایران و مراکز استان‌های کرمانشاه به میزبانی کرمانشاه خبر داد.
کد خبر: ۱۱۹۶۶۳۵
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۶ 23 February 2025

به گزارش تابناک از کرمانشاه و به نقل از روابط عمومی و اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر کرمانشاه؛ دویست و دهمین جلسه شورای اسلامی شهر کرمانشاه با حضور اعضاء در محل سالن جلسات شورای اسلامی شهر برگزار شد .

در ابتدای این جلسه هاشم درویشی رییس شورای اسلامی شهر کرمانشاه طی سخنانی ضمن گرامیداشت پنجم اسفند روز مهندس اظهار کرد: تاریخ پر افتخار ایران اسلامی مدیون دانشمندان و مهندسان فرهیخته‌ای است که پایه‌گذار تمدن بزرگ اسلامی ایرانی برای این مرز و بوم بوده‌اند؛
پنجم اسفند ماه زاد روز خواجه نصیرالدین طوسی یکی از چهره های بزرگ علمی جهان اسلام که به نیکی روز مهندس نام گرفته است  را به همکاران و جامعه  مهندسی تبریک می گوییم .


درویشی در ادامه اظهار کرد:با توجه به شرایط جوی و برودت هوا و تعطیلی های هفته جاری در سطح کشور و با رایزنی های انجام شده مجمع مشورتی شوراهای اسلامی کشور که قرار بود در روزهای هشتم و نهم اسفند ماه سال جاری در کرمانشاه برگزار شود به تعویق افتاد .


در ادامه جلسه طرح پیشنهادی اعضاءشورای اسلامی شهر کرمانشاه مبنی بر افزایش اضافه کار نیروهای خدماتی و فضای سبز مطرح و پس از استماع نظرات اعضاء مقرر شد ؛افزایش اضافه کار به مدت ۳۰ساعت به اضافه کار قبلی مربوط به نیروهای خدماتی و فضای سبز موافقت و مورد تصویب قرار گرفت.

 هم چنین ؛ نامه سرپرست سازمان آرامستان ها پیرو لوایح شهرداری با موضوع انتقال منافع قبر خریداری شده توسط اشخاص حقیقی از سازمان مذکور مطرح و با پیشنهاد اعضاء به شرح ذیل و منوط به اصلاح دو بند از دستورالعمل مورد موافقت قرار گرفت.

در شیوه نامه پیشنهاد فروش قبور آمده است مالک قبر پیش خرید ؛دارای سند بنام و الی الابد در تصرف ایشان می باشد و هم چنین  کارشناس قبور هر ساله به صورت بلوکی در ابتدای سال مشخص شود که سازمان آرامستان بتواند بر اساس این قیمت سهم شهرداری را دریافت نمایند ؛ و مصوب شد انتقال حفره به دیگر (بستگان غیر درجه یک)۳۰درصد هزینه مورد توافق (با نظر کارشناسی رسمی دادگستری) به حساب سازمان آرامستان منتقل گردد و انتقال نیز برای یکبار خواهد بود .

 در ادامه جلسه چند نامه املاک و حقوقی مطرح و با موافقت اعضاء به تصویب رسید .

انتهای پیام/

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار