علی ملکشاهی در گفتوگو با خبرنگار تابناک در کرمانشاه، با اشاره به خرید تضمینی گندم، اظهار کرد: استان کرمانشاه با خرید ۸۲۵ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان، به یکی از قطبهای اصلی تولید این محصول در کشور تبدیل شده است.
وی از پایان یافتن فرآیند خرید تضمینی گندم در استان کرمانشاه خبر داد و افزود: امسال استان کرمانشاه موفق به خرید ۸۲۵ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان شد و با این حجم خرید، کرمانشاه در رتبه پنجم کشوری در خرید تضمینی گندم قرار گرفت.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه تصریح کرد: این دستاورد حاصل تلاش کشاورزان استان و نیز برنامهریزیهای دقیق دستگاههای مرتبط بود که زمینهساز تأمین بخشی از نیاز گندم سایر استانها از تولیدات کرمانشاه شد.
ملکشاهی عنوان کرد: استان کرمانشاه به عنوان یکی از قطبهای اصلی تولید گندم در کشور شناخته میشود و همواره میزان تولید این محصول در آن بیش از نیاز مصرف داخلی استان بوده، به همین دلیل، بخشی از گندم تولیدی این استان به سایر نقاط کشور ارسال میشود و در تأمین نیاز سایر استانها نقش مؤثری ایفا میکند.
وی با تأکید بر اینکه خرید تضمینی گندم در کرمانشاه بر اساس برنامهریزی دقیق و در چارچوب مقررات ملی انجام شده، از اقدامات شایسته کشاورزان استان برای تأمین این حجم از گندم تقدیر کرد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه بیان کرد: مسئولیت نظارت بر امور مربوط به گندم و آرد و نان در استان بر عهده کارگروه پایش گندم، آرد و نان استانداری کرمانشاه است که به ریاست استاندار و معاون اقتصادی استانداری تشکیل میشود.
ملکشاهی ادامه داد: این کارگروه وظیفه نظارت و پایش را به صورت گسترده در سطح استان بر عهده دارد و شامل دستگاههای مختلفی از جمله، جهاد کشاورزی، اتحادیه نانوایان، سازمان بهداشت، سازمان استاندارد، معاونت غذا و دارو و بازرسی اصناف است، هر یک از این دستگاهها نقش مهمی در نظارت و پیگیری موارد مختلف مربوط به تولید و توزیع گندم و آرد و نان را در استان دارند.
وی با اشاره به نقش اداره غله در این فرآیند افزود: وظیفه اصلی این اداره خرید تضمینی گندم، ذخیرهسازی آن در سیلوهای استاندارد و تأمین آرد مورد نیاز واحدهای خبازی است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه اضافه کرد: نظارت بر کیفیت آرد و نان در استان از جمله وظایف کارگروه پایش گندم، آرد و نان است و این کارگروه به طور مستمر بر روند توزیع آرد و تولید نان نظارت میکند تا کیفیت نان در استان تضمین شود.
ملکشاهی به موضوع نان کامل نیز اشاره و گفت: در حال حاضر در حوزه معاونت غذا و دارو، روند تولید و توزیع نان کامل در حال پیگیری است، چند کارخانه آرد موفق به دریافت مجوز تولید آرد کامل شدهاند و قرار است با استفاده از این آرد، نان کامل در نانواییهای استان پخت شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: این نوع نان به دلیل ارزش غذایی بالا و خواص درمانی از جمله پیشگیری از بیماریهای گوارشی، به عنوان یک راهکار مؤثر در بهبود تغذیه عمومی شناخته میشود.
انتهای پیام/