شهردار کلانشهر اراک مطرح کرد:

بهره‌گیری از مشارکت شهروندان در بهبود خدمات شهری

گروه استان ها- شهردار کلانشهر اراک گفت: در جهت بهبود خدمات شهری در کلانشهر اراک نیاز به بهره‌گیری از نظرات و تجربیات همگان داریم و حاضریم پیشنهادات مردم را جمع‌آوری کنیم.
کد خبر: ۱۱۹۶۱۵۵
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۴ 13 February 2025

 

 

 

 به گزارش خبر نگار تابنا ک از استان مرکزی-علیرضا محمودی امشب در نشست خبری با اصحاب رسانه استان مرکزی گفت: بارش برکت الهی را در شهر اراک مشاهده می‌کنیم که قیافه شهر را دگرگون کرد و مهمان‌هایی که ما امروز داشتیم و بعضی از دوستانی که در جلسه صبح تشریف داشتند، از اقصی نقاط ایران بودند از این مناظر لذت بردند.

شهردار کلانشهر اراک بیان کرد: علی‌رغم اینکه بارش برف را در شهر اراک داشتیم ولی داخل بازار خیلی جالب بود که واکنش‌ها به قیافه بازار ما در یک شب سرد برفی و با شدت سرما خیلی جالب بود. حتی بزرگواری که از اصفهان آمده بود، شروع کرد به نقشه کشیدن برای اینکه با این بنا چه کند.

محمودی بیان کرد: با دگرگون شدن چهره اراک پس از چند سال و یک بارش برف مناسب، امشب هم شاهد هستیم که به همان اندازه تاثیر داشته باشیم. حتی اگر ما خیلی مورد مؤاخذه قرار بگیریم راجع به بحث برف‌روبی و یخ‌زدایی، ما این نعمت را داشته باشیم که طراوت زیبایی داده که بر اثر بارش به محیط زیست نیز کمک شود.

وی عنوان کرد: شهرداری‌ها وظایفی در قانون دارند که در خصوص پاکسازی معابر در انواع و اقسام رویدادها، در فصل بارش برف و چه دائمی، اقدام کنند. برفی که چند روز پیش هم شاهدش بودیم، دوستان اجزای مختلف شهرداری در این رابطه ستادی و پشتیبانی کننده بودند یا مجری و بعضی‌ها خدمات دهنده بودند، برخی هم که خدمات دیگری را به شهروندان ارائه می‌دادند. 

شهردار کلانشهر اراک خاطرنشان کرد: در مواجهه با اینکه باید تمهیداتی اندیشه شود که نوع خدماتشان به شهروندان قطع نشود، اگر به صورت کاملاً مطلوب نیست، ولی باید به صورت مطلوب به شهروندان ارائه شود.

محمودی اظهار کرد: هر کاری که انجام داده‌ایم سطح بالایی داشته، ولی نسبت به امکاناتی که در کلان‌شهر اراک وجود دارد که نسبت به سال‌های گذشته کم هم نیستند، به لحاظ عدد، تعداد ماشین‌آلات، میزان مواد مصرفی که به کارگیری می‌شود و هماهنگی بین دستگاه‌های دیگر مثل هواشناسی و راهور، ما باید مقداری در این کار بزرگ شهری از فکر و تجربه همگان استفاده کنیم.

وی گفت: در راستای انجام وظایف شهرداری، جلسه امروز نشان داد که نیاز به بهره‌گیری از نظرات و تجربیات همگان وجود دارد. ما آماده‌ایم تا نظرات و پیشنهادات مردم را جمع‌آوری کنیم و در جهت بهبود خدمات شهری از آن‌ها بهره‌برداری کنیم.

شهردار کلانشهر اراک در پایان تصریح کرد: این جلسه نشان‌دهنده اهمیت مشارکت شهروندان و متخصصان در بهبود شرایط شهری است و شهرداری متعهد است تا با استفاده از این نظرات، خدمات بهتری به شهروندان ارائه دهد.

 

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار