رئیس هیئت بیلیارد و بولینگ استان آذربایجان غربی:

باشگاه‌های بیلیارد در ارومیه تعطیل شد

گروه استان ها- رئیس هیئت بیلیارد و بولینگ استان آذربایجان غربی گفت: بیلیارد و بولینگ ورزش تمام اقشار جامعه است و دیدگاه اشتباه در مورد این ورزش را باید از بین برد.
کد خبر: ۱۱۹۵۸۹۸
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۰ 09 February 2025

علیرضا رزم جو در گفت‌و‌گو با خبرنگار تابناک در ارومیه، اظهار داشت: فدراسیون و اداره کل و هیئت بیلیارد و بولینگ تمام تلاش خود را برای تغییر دیدگاه و نگرش مردم در خصوص ورزش بیلیارد برای پیشرفت این ورزش بکار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه، سال‌های اخیر صداوسیما در تولیدات فیلم ورزش بیلیارد را بعنوان ورزش لاکچری و اقشار ثروتمند معرفی کرده بود افزود: ورزش بیلیارد ورزش تمامی اقشار جامعه است و امروزه علاقمندان به این ورزش بیشتر از اقشار کم درآمد و کم برخوردار می‌باشد. 

رئیس هیئت بولینگ و بیلیارد آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: از سال ۱۳۸۰ با ساماندهی و بازرسی‌های انجام گرفته، برگزاری دوره‌های داوری و مربیگری دیدگاه حرفه‌ای به این ورزش بخشیده شد و تابحال بیش از ۱۹۰ مدال طلا نقره برنز در مسابقات ملی و استانی توسط ورزشکاران این رشته کسب شده است. 

رزم جو گفت: در سطح استان بیش از ۸۰ باشگاه بیلیارد در زمینه جذب و آموزش فعالیت می‌کنند و خوشبختانه اکثر جذب شدگان از علاقمندان زیر ۱۸ سال از اقشار کم برخوردار هستند که با حمایت اداره کل و هیئت بیلیارد آینده‌ای روشنی در پیش رویشان می‌باشد.

وی افزود: اداره کل ورزش و جوانان استان و هیئت ورزش بولینگ و بیلیارد با انجام بازرسی‌های و نظارت‌های مستقیم و غیر مستقیم از باشگاه‌ها توانسته است محیط سالم و مفیدی برای ورزشکاران این رشته محیا کند و با انجام هر گونه بازی شرطی در این زمینه مخالف بوده و در صورت مشاهده بدخورد جدی می‌کند. 

رزم جو گفت: در بین افراد جامعه، ورزش بیلیارد پر هزینه تلقی می‌شود در حالی که امروزه تمامی رشته‌های ورزشی پر هزینه می‌باشند و باید سعی در حذف این باور غلط باشیم.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار