به گزارش تابناک از فارس به نقل از پلیس فتا سرهنگ امیرحسین سلیمانی اظهار کرد: یک جوان ۱۸ ساله با مراجعه به پلیس فتا و ارائه مرجوعه قضایی اعلام کرد که پس از درج آگهی فروش یک دستگاه PS5 در یکی از سایتهای آگهیمحور، فردی با او تماس گرفته و پس از توافق و مراجعه حضوری، رسید بانکی ارائه کرده است. اما پس از گذشت چندین ساعت، فروشنده متوجه جعلی بودن رسید و عدم واریز وجه شد.
وی افزود: بررسیهای کارشناسان پلیس فتا نشان داد که متهم با استفاده از هویتهای جعلی، اقدام به دریافت کالا از شش شهروند دیگر که قصد فروش لپتاپ و تجهیزات رایانهای را در همین سایت داشتند، کرده است. این فرد پس از ارائه یک رسید بانکی جعلی که نشاندهنده واریز مبلغ از طریق اینترنت بود، کالا را دریافت و از محل متواری میشد.
سلیمانی تصریح کرد: با اقدامات تخصصی و هماهنگی قضایی، متهم شناسایی و دستگیر شد. این فرد پس از مشاهده مدارک و مستندات پلیسی، به جرم خود اعتراف و اذعان کرد که از هفت نفر مجموعاً ۲.۵ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده است.
رئیس پلیس فتا استان فارس از شهروندان خواست برای جلوگیری از اینگونه کلاهبرداریها، سامانه پیامکی حسابهای بانکی خود را فعال کنند تا از انجام تراکنشها مطلع شوند.
وی همچنین تأکید کرد: در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی، شهروندان میتوانند مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir (بخش گزارشات مردمی) یا شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ اطلاع دهند.
انتهای پیام//