رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور:

"کویرتایر" بیرجند قطب صنعت تایر کشور است/ سرمایه انسانی عامل پیشرفت وتوسعه است

گروه استان ها - رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور کویر تایر بیرجند را قطب صنعت تایر کشور معرفی کرد.
کد خبر: ۱۱۹۵۷۱۸
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۵ 05 February 2025

کویر تایر بیرجند قطب صنعت تایر کشور   ///اقتصاد رسانه

به گزارش خبرنگار تابناک از خراسان جنوبی، غلامحسین محمدی عصر امروز در مراسم افتتاح مرکز آموزش قطب صنعت تایر کشور، شرکت کویر تایر را مجموعه دانش بنیان مردمی و باعث افتخار دانست و گفت: بر اساس سنت نبوی و اخلاق اسلامی بخشش، محبت کردن، فداکاری در راه رضای خدا و مردم به معنای ماندگاری و مانایی است و با چنین سنتی اسلامی زندگی می‌کنیم.

وی افزود: در علوم اجتماعی، هرچه برای مسائل اجتماعی هزینه شود چند برابر فزایش یافته و ثروت خلق و ایجاد می‌کند و این بر اساس سنت نبوی است که باعث خلق ارزش و اشتغال آفرینی می‌شود.

وی حضور در شرکت کویر تایر را باعث خرسندی دانست و تاکید داد: این مجموعه که با سرمایه‌گذاری مردم تشکیل و ارزش افزوده عظیمی تولید کرده یک شجره طیبه است که خیرات و برکاتی برای آینده و استان دارد و زنجیره‌های ارزش تولید می‌کند و این رویکرد با ایجاد مشارکت و اقتصاد مردمی میسر شده که در دنیا اتفاق افتاده است و در کشور ما ضروری‌تر است. 

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور بنیان و ذات اقتصاد مردمی در این دانست که با پول و سرمایه‌های خرد و ریز و درشت و ریز و درشت کاری مانا ایجاد  ودقت شود که این مانایی و پایداری در سایه علم و دانش تولید می‌شود.

محمدی افزود: در ارزش گذاری شرکت‌ها به دارایی‌های آنها توجه می‌شود دانش، هوش و علم از ملاک‌های شرکت‌های موفق است به  گونه‌ای که برخی از آنها داراییی فیزیکی ندارند اما به شدت رشد می‌کنند و هوش و دانش و علم بالایی دارند. 

وی تاکید کرد: زمانی در کشور پیشرفت و بدون توجه بر مسایلی مانند تحریم ها رشد می کنیم که دارایی های ناملوس ،علم و دانش خود را گسترش دهیم. باعث خرسندی است که کویر تایر امروز با همان رویه نبوی، با سرمایه گذاری مردم شکل گرفته و مرکز آموزش با رویکرد مهارت، در قطب صنعت تایر کشور از رونمایی می شود. 

وی مهارت راتلفیقی از علم هنر و تحربه بیان کرد که تلفیق آن ها یک خصلت انباشتی نسبت به علم دارد و باعث توسعه زیرساخت های جدی تر می شود اما اموزش به تنهایی منجر به مدرک گرایی میشود . فرد مهارت را، در یک فرایند و پروسه عملی و آموزشی  و تلفیقی کسب می کند و دریک محیط آموزش واقعی و عملی مهارت به دست می آورد. 

رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشورتاکید کرد: در شرایط امروز کشور، از هر 10 نفر شش نفر باید مهارت های خود را براساس نیاز بازار توسعه دهند راهی جز توسعه زیرساخت های آموزش در جوار کارگاه ها با مشارکت کارفرما  با روش های استاد شاگردی علمی آموزشی و تجربی نیست و این یک داده اثبات شده است.

وی نیروی ماهر و سرمایه انسانی را عامل پیشرفت وتوسعه خواند وافزود: کشورهایی در همین زمینه ترببیت نیروی انسانی ماهر موفق شده اند. در آینده 90 درصد آموزش ها باید بر این اساس باشد زیرا پویایی این دانش ها به قدری بالا است که اگر بخواهی فردی را جذب کنی بدون مهارت نمی شود.

به گفته وی قرار است 50 قطب صنعتی در کشور شکل بگیرد که اولین قطب ها در زمینه کاش و سرامیک و تایر در هر استان براساس توانمندی و پتانسیل آن ایجاد می شود. 

وی عدم وجود عدالت و کار کارشناسی در حوزه پرداخت ها را صحیح خواند و تصریح کرد: نظام صلاحیت حرفه ای در کشور نداریم که فارغ از این که چه فردی در چه شرایطی آموزش دیده با یک نظام سنجی ارزیابی شده و براساس توانمندی و نه مبتنی بر سنوات پرداختی دارد اما به زودی مرکز سنجش حرفه ای را شکل می دهیم ک ارزیابی را از مدرک به مهارت هدایت می کند.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار