مدیر جذب و سازماندهی معاونت امور فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری:

کمبود نیروی انسانی از دغدغه‌های ما در استان‌ کرمانشاه است

گروه استان‌ها- مدیر جذب و سازماندهی معاونت امور فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری با اشاره به  کمبود نیروی انسانی از دغدغه‌های ما در استان‌ها است، گفت: هدف ما در تامین نیروی انسانی از خود استان است
کد خبر: ۱۱۹۵۶۸۱
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۵ 05 February 2025

کمبود نیروی انسانی از دغدغه‌های ما در استان‌ است

به گزارش خبرنگار تابناک از کرمانشاه، حجت‌الاسلام والمسلمین علی پروانه در گردهمایی روحانیون و مداحان حج و زیارت استان کرمانشاه که امروز در محل آمفی‌تئاتر حج و زیارت استان برگزار شد با اشاره به یکی از امتیازات برای ارتقای معین به روحانی تعداد سفر و نوع زبان (عرب زبان و آذری زبان)  است، اظهار داشت: در شورای برنامه‌ریزی بعثه مصوب شد هر شخصی یک کد  برای آسیب‌های پیش آمده باید داشته باشد. هر شخصی یا باید کد مدیر داشته باشد یا کد روحانی است.

وی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های ما در سفر کمبود نیروی انسانی در هر استان است، که عمده مشکلات ما در جذب نیروی انسانی دربخش  اطلاع رسانی و اهمیت کار است. هدف ما در جذب نیروی انسانی، اعضای خود استان است، افزود: مداحان که در عتبات، عمره و حج استفاده می‌کنیم باید توانایی آنها با بررسی‌های تخصصی بر روی نمونه مداحی حداقل ۱۰ دقیقه‌ای آنها توسط مداحان حرفه‌ای سنجیده شود.

مدیر جذب و سازماندهی معاونت امور فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری، با اشاره به تغییر شرایط سنی در جذب مداح از ۳۷ به ۴۲ تا ۴۵ سال، تصریح کرد: یک سازه کار در جذب عام و خاص مداحان درست کردیم، در جذب عام از طریق رسانه با مدرک تحصیلی لیسانس و سن خاص که بعد از پذیرش کتبی مصاحبه می‌شود و بعد از تایید نمونه جذب می‌شوند؛ در جذب خاص ۲ کمیته اصلی و تخصصی در تهران و فرعی در استان‌ها شکل می‌گیرد با عضویت رئیس کانون مداحان و بسیج مداحان است.

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار