مدیرکل تعزیرات حکومتی کرمانشاه:

موسسه زیبایی پزشکی متخلف در کرمانشاه تعطیل شد

گروه استان‌ها _ مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه گفت: موسسه زیبایی و لیزر متخلف در کرمانشاه با توجه به گزارشات و تحقیقات تعطیل شد.
کد خبر: ۱۱۹۵۶۴۳
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۰ 05 February 2025

قهرمان شاهی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تابناک در کرمانشاه اظهار کرد: بر اساس گزارشات مردمی و بررسی بازرسان حوزه نظارت بر درمان علوم پزشکی، از موسسه زیبایی و لیزر گزارش شده پرونده‌ای در شعبه پنجم بدوی تخصصی تعزیرات حکومتی کرمانشاه تشکیل شد.

وی افزود: با توجه به تحقیقات به عمل آمده شعبه پنجم ایجاد موسسه غیر مجاز و بکارگیری افراد فاقد صلاحیت را محرز و جز اتهام‌های این موسسه خواند و متهم به پرداخت جزای نقدی، تعطیلی موسسه و ضبط تجهیزات به نفع دولت محکوم شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه تصریح کرد: برای حفظ حقوق شهروندان، نظارت موسسه‌های زیبایی تشدید و با کسانی که سلامت جامعه را به خطر می‌اندازند برخورد قاطع و قانونی خواهد شد لذا شهروندان در صورت مشاهده تخلف مراکز زیبایی و ترمیمی با مراجعه حضوری به تعزیرات حکومتی یا در سامانه www.tazirat۱۳۵.ir گزارش خود را ثبت کنند.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار