سرپرست اداره کل راهداری قزوین:

۳۵ طرح راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قزوین به بهره برداری می‌رسد

گروه استان ها- سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قزوین گفت: همزمان با ایام دهه مبارک فجر ۳۵ طرح راهداری در این استان به بهره برداری می‌رسد.
کد خبر: ۱۱۹۵۵۹۶
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۰ 04 February 2025

۳۵ طرح راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قزوین به بهره برداری می‌رس

به گزارش تابناک از قزوین، به نقل از راهداری قزوین، علیرضا معیری‌پور در این باره اظهار کرد: 35 طرح در بخش های مختلف راهداری و مجتمع های خدماتی رفاهی بین راهی در استان با اعتبار 983 میلیارد و 700 میلیون تومان مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

وی اضافه کرد: از این تعداد پروژه قابل بهره برداری، 22 طرح مربوط به بهسازی و روکش آسفالت راه های روستایی و فرعی و 4طرح روکش آسفالت راه های اصلی و شریانی هستند که با اعتباری بیش از 791 میلیارد تومان به اجرا شده‌اند.

معیری‌پور، سه مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی، احداث انبار سوله نمک، بازسازی و احداث راهدارخانه کهک، ایمن سازی و اصلاح هندسی یک نقطه پرتصادف در دوراهی قزوین-زنجان، اجرای یک پروژه روشنایی دانسفهان-تاکستان و احداث پل خورهشت واقع در محور روستایی خورهشت-مرگسین را نیز از دیگر طرح های قابل افتتاح طی این مدت عنوان کرد.

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قزوین با اشاره به تاثیرات اجرای طرح های آسفالت جاده ای، ایمن سازی و احداث مجتمع های بین راهی افزود: این پروژه ها به افزایش ایمنی جاده ها، افزایش رفاه عمومی مسافران و توسعه اقتصادی مناطق روستایی کمک کرده و با بهبود زیرساخت ها و کاهش ترافیک هزینه های مرتبط با حمل و نقل را کاهش می دهند.

س/

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار