مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کرمانشاه :

برگزاری ۴۰۰ برنامه حضوری و مجازی به مناسبت دهه فجر و اعیاد شعبانیه در کرمانشاه

گروه استان ها- مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه، از برگزاری ۴۰۰ برنامه متنوع به مناسبت همزمانی دهه فجر و اعیاد شعبانیه خبر داد.
کد خبر: ۱۱۹۵۳۰۱
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۶ 30 January 2025

محمد امین بهرامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تابناک در کرمانشاه اعلام کرد: این برنامه‌ها شامل فعالیت‌های مجازی و حضوری است که برخی از آنها شامل کلیپ‌های آموزشی و کارگاه‌های روانشناسی برای کودکان نیز می‌شود.

وی افزود: به مناسبت همزمانی دهه فجر و اعیاد شعبانیه، کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه با فضاسازی و آذین‌بندی ویژه‌ای آماده استقبال از این ایام شده‌اند. در این راستا، ۸۵ کتابخانه در سطح استان برنامه‌های متنوعی را برای عموم مردم تدارک دیده‌اند.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کرمانشاه تصریح کرد : از جمله این برنامه‌ها می‌توان به نشست‌های کتابخوان و مطالعاتی اشاره کرد که در تمامی کتابخانه‌ها برگزار خواهد شد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه گفت: همچنین، عضویت رایگان در کتابخانه‌ها برای علاقه‌مندان فراهم شده است.

بهرامی در ادامه ابراز کرد: برنامه نقد مستند «در برابر طوفان» با موضوع فرهنگ و هنر و کتاب در دوره پهلوی، با حضور کتابداران و علاقمندان برگزار خواهد شد. در این جلسه، کتاب «یادداشت‌های اسدالله علم»، دوست نزدیک شاه پهلوی، تحلیل و بررسی خواهد شد. این کتاب به نوعی جعبه سیاه محمدرضا پهلوی به شمار می‌رود و اسرار زیادی از زندگی خصوصی او را فاش می‌کند علاوه بر این، جلسه نقد و بررسی فیلم «باغ کیانوش» در قالب برنامه سینما کتاب با حضور نوجوانان برگزار خواهد شد.

بهرامی اظهار کرد: همچنین، جلسه «شرح مثنوی» با حضور آقای دکتر رحیمی زنگنه در آمفی‌تئاتر کتابخانه امیرکبیر برگزار می‌شود که مورد استقبال ادب دوستان و اهل شعر قرار خواهد گرفت.

 مدیر کل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه در پایان گفت: کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه با هدف ارتقاء فرهنگ مطالعه و ترویج کتابخوانی، به اجرای این برنامه‌ها پرداخته و از حضور عموم مردم در این رویداد‌ها استقبال می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار