فرمانده سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین:

نتانیاهو در حال گدایی قدرت از ترامپ است

گروه استانها- فرمانده سپاه صاحب الامر(عج) استان گفت: این که امروز نتانیاهو در حال گدایی قدرت از ترامپ است به جهت هزینه ای که حماس در مسیر اهداف خود پرداخت کرد.
کد خبر: ۱۱۹۵۲۴۵
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۱:۱۵ 30 January 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از قزوین، سردار رستمعلی رفیعی آتانی بعد از ظهر امروز در نشست با خبرنگاران رسانه های گروهی استان با گرامیداشت ایام دهه فجر انقلاب اسلامی اظهار داشت: خوشحالیم که امروز در کنار یکدیگر میتوانیم 46 سال شعار استکبار ستیزی و شعار انقلاب اسلامی را با اقتدار سربدهیم و از پیروزی و توانمندی های انقلاب سخن بگوییم در شرایطی که افرادی مثل نتانیاهو که روزی خود را صاحب قدرت میدانستند امروز برای گدایی قدرت از ترامپ از هیچ چیزی فروگذار نکرده است.

وی بیان کرد: سال های پس از انقلاب اگرچه بسیاری از کشورهای دنیا هنوز ما را به رسمتی نشناخته بودند اما در این سالها پذیرفتند که ایران یک قدرت در مقابل استکبار جهانی است و امروز قدرت ایران بر کسی پوشیده نیست.

سردار آتانی بیان کرد: در جشن پیروزی انقلاب اسلامی به دنیا میگوییم که ما از منابع خودمان دفاع کردیم، چرا که منابع ما به تاراج می رفت بدون این که حتی بتوانیم و اجازه داشته باشیم دفاع کنیم.

وی افزود: ما نگذاشتیم که فرهنگ دینی و اصیل ملت ما را بگیرند و در تاریخ بارها تلاش کردند تا این مسئله را به کرسی بنشانند که در زمان رضا شاه و محمد رضاشاه برای این موضوع بارها تلاش کردند اما امروز می بینیم که بدون کمک مستکبری و ستمکاران دنیا توانستیم به محور مقاومت تبدیل شویم.

فرمانده سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین عنوان کرد: انقلاب ما تماما مردمی بود و با اراده و خواست همین مردم پیرزو شد و امروز هم معتقدیم  ما تمام برنامه ها را باید با محوریت خود مردم برگزار کنیم از این رو با  جهت گیری مناسب وارد میدان شدیم تا جوانان بانوان و مردم را با تمام سلایق و علایق به میدان بیاوریم و این ظرفیت را برایشان ایجاد میکنیم که به میدان بیایند.

سردار رفیعی آتانی اظهار داشت: سپاه مردم را دارد و ما نوکر بی منت این مردم هستیم و همه ظرفیت ها را استفاده خواهیم کرد تا جشنی پرشور و با حضور همه مردم در گروه های سنی و علایق سیاسی مختلف دور هم جمع شوند .

وی خاطرنشان کرد: امسال در ایام مبارک دهه فجر در استان حدود بیش از 90 هزار برنامه تدارک دیده شده است که به یادبود 3 هزار لاله شهید استان همه برنامه ها با مشارکت 3 هزار نفری تدارک و برنامه ریزی شده است.

فرمانده سپاه صاحب الامر(عج) استان بیان کرد: برگزاری 3 هزار  محفل تلاوت قرآن، 3 هزار جشن انقلاب در نقاط مختلف استان، برگزاری 3 هزار جشن شعبانیه و دیدار با 3 هزار خانواده شهید در استان از برنامه هایی است که در این مدت با کمک و مشارکت مردم برگزار می شوند.

سردار آتانی اظهار داشت: در این مدت همچنین 3هزار برنامه تبیینی نیز برگزار خواهد شد .

وی تاکید کرد: در این مدت همچنین 30 هزار بسته کمک مومنانه تهیه و در استان توزیع خواهد شد و همچنین جشنواره بزرگ تولید 30 هزار محتوا با مشارکت نسل جوان تدارک دیده شده است که قطعا میتواند در زمینه تقویت سرمایه های اجتماعی بسیار کمک کننده و اثر بخش باشد.

فرمانده سپاه صاحب الامر(عج) استان عنوان کرد: نخستین روز دهه فجر امسال با شرکت در نماز جمعه گرامی داشته می شود و روز شنبه که روز دوم دهه فجر است با تاکید بر نقش زنان و مادران در پیروزی انقلاب برنامه ویژه ای برای نخستین بار توسط سپاه برگزار می شود که با عنوان« مادران قهرمان پرور» نامگذاری شده است.

وی ادامه داد: در این برنامه از مادران بزرگی که سرداران و افتخاران ایران را تربیت کردند که بخشی از اینها مادران شهدا هستند تجلیل خواهد شد.

فرمانده سپاه صاحب الامر(عج) استان اظهار داشت: در روز های بعدی دهه فجر امسال با تاکید بر نهضت پیشرفت ، تولید ملی و جهش اقتصادی تلاش میکنیم تا با مشارکت همه مردم و اصناف بتوانیم جشنی پرشور و مردمی برگزار کنیم.

آتانی عنوان کرد: در روزهای بعدی هفته برنامه های قرآنی متعددی تدارک دیده شده ، همچنین به رسم هر سال برنامه میهمانی لاله ها را برای تجلیل از جانبازان و شهدا و خانواده های ارزشمند آنها خواهیم داشت.

وی گفت: همچنین در این هفته برگزاری رژه موتوری و رژه ماشینی را خواهیم داشت و با تاکید بر وحدت اقوام تلاش میکنیم تا توانمندی های جوان بالنده و مشارکت آحاد مردم را در این ایام شکوهمند داشته باشیم

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار