به گزارش تابناک از هرمزگان، به نقل از سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان، خلیل قاسمی در آیین اختتامیه نخستین نمایشگاه محصولات غذایی، ماشین آلات و صنایع وابسته با اشاره به امضای تفاهنامه همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی، سازمان صمت، اداره کل استاندارد و سایر دستگاههای اجرایی با همکاری بخش خصوصی، اظهار کرد: غذاهای سنتی هرمزگان از جمله سوراغ و مهیاوه به تولید تجاری میرسد.
وی با اشاره به سابقه استفاده از مهیاوه و سوراغ در استان هرمزگان، افزود: این موادغذایی از گذشته تاکنون مورد استفاده هرمزگانیها بوده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان هرمزگان با تاکید بر اینکه باید در نوع بسته بندی و بازاریابی این غذاهای سنتی بازنگری شود، عنوان کرد: بخش خصوصی هم آماده است تا بعد از استانداردسازی آن، از تولید به روش سنتی به تولید صنعتی سوراغ و مهیاوه برسد.
قاسمی گفت: این دو ماده غذایی جز میراث فرهنگی استان هرمزگان است.
وی خاطرنشان کرد: مهیاوه و سوراغ نوعی چاشنی غذایی هستند که با استفاده از ماهی ساردین و ادویه ویژه آماده میشوند و بیشتر در پخت نانهای سنتی هرمزگان کاربرد دارد.
گفتنی است؛ نخستین نمایشگاه محصولات غذایی، ماشین آلات و صنایع وابسته از ششم تا نهم بهمن در بندرعباس برپا شد.