استاندار کهگیلویه و بویراحمد:

جشن انقلاب در میان عشایر برگزار می شود

گروه استان ها - استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان این نکته که جشن انقلاب در میان عشایر برگزار میشود گفت: جشن‌های اعیاد شعبانیه و دهه فجر تبیین دستاورد‌های انقلاب و امیدآفرینی برای نسل جوان باشد.
کد خبر: ۱۱۹۵۱۴۰
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۰ 27 January 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از کهگیلویه و بویراحمد به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در نشست برنامه ریزی دهه فجر گفت همه باید قدر نعمت جمهوری اسلامی را بدانیم و برای اعتلا و سربلندی پرچم مقدس جمهوری اسلامی در میادین بین المللی تلاش کنیم.  

استاندار اظهار داشت به دلیل تقارن دهه فجر و اعیاد شعبانیه برنامه‌های این دهه با شعار «حضور تا ظهور» برگزار می‌شود که کمیته‌های ۲۸ گانه دهه فجر برنامه‌های خوبی برای این ایام تهیه و تدارک دیدند.

استاندار افزود: تلاش شود جشن‌های دهه فجر و اعیاد شعبانیه باشکوهتر از سال‌های گذشته برگزار شود وامید آفرینی محور جشن‌ها باشد.

وی با اشاره به اینکه استکبار جهانی به دنبال توطئه علیه انقلاب اسلامی و ناکارآمد نشان دادن انقلاب در عرصه‌های بین المللی است، گفت: وظیفه تک تک آحاد جامعه است که به بیان خدمات و دستاورد‌های انقلاب در طول چهار دهه اخیر بپردازند.

وی عنوان کرد: در کنار امید آفرینی زمینه برای برگزاری باشکوهتر راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه فراهم می‌شود و باید مردم را در جشن‌ها و برنامه‌های دهه فجر مشارکت دهیم.

رحمانی با تاکید بر فضاسازی محیطی توسط دستگاه‌ها و ادارات مختلف توسط روابط عمومی‌ها گفت: فضایی توام با شادی و نشاط برای برنامه‌های دهه فجر تهیه وتدارک دیده شود.

وی با اشاره به راه اندازی موکب‌ها در مسیر راهپیمایی با مشارکت اصناف و تشکل‌های مردمی گفت: نمایشگاه‌های دستاورد‌های دولت طی این دهه برگزار شود.

استاندار گفت: اردوی راهیان پیشرفت و راهیان نور، بازدید از کارخانجات و برگزاری برنامه‌های ورزشی و فرهنگی در این ایام مورد توجه باشد.

 رحمانی تاکید کرد: جشن انقلاب در میان عشایر استان برگزار شود.

در این نشست کمیته‌های ۲۸ گانه به ارائه برنامه‌های هنری، فرهنگی و ورزشی پیش بینی شده پرداختند که از ۱۲ بهمن تا نیمه شعبان برگزار می‌شوند.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار