ماموستا مامد کلشی نژاد در گفتوگو با خبرنگار تابناک در ارومیه، اظهار داشت: زنده یاد آیت الله حسنی از بزرگان از استان و کشور که برای به پیروزی رسیدن انقلاب اسلامی برای حفظ ارزشهای انقلاب اسلامی تا آخرین لحظه عمرشان تلاش کردند.
وی افزود: ایشان فردی فاضل بودند و جهت حمایت از اقوام و ادیان هیچ گاه فرقی قائل نشده و هر چه در توانشان بود برای پیشبرد اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی مزایقه نکردند.
امام جمعه اهل سنت ارومیه خاطر نشان کرد: دشمن در هر برحه از زمان انسجام و وحدت مسلمانان را نشان گرفته است و با ایجاد تفرقه سعی در برافکنی این وحدت دارد، ما باید هوشیار و بیدار باشیم تا زمینه را برای این فرا افکنی ایجاد نکنیم.
کلشی نژاد با اشاره به شخصیت انقلابی حجتالاسلام حسنی گفت: بزرگان هر قوم و مذهب قابل احترام و ارزشمند هستند، جوانان نباید خام حرفای ناپسند دشمنان شوند و با حرکتهای زشت و نا عاقلانه بستر دخالت دشمن را فراهم آورند.
وی تصریح کرد: چندین دهه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بسیاری از کشورهای اروپایی برآن شدند تا با حرکتهای ضد دینی و ضد انقلابی از وقوع حرکتهای دینی و انقلابی جلوگیری کنند و خوشبختانه با وقوع انقلاب اسلامی ارزشهای اسلامی و انسانی دوباره جان گرفت و امروز شاهد گسترش عقاید اسلامی و دینی در گوشه گوشه جهان هستیم.
وی افزود: دوری از فرامین الهی و احادیث پیامبر اکرم (ص) و ائمه اطهار، خودپسندی و خسران را در پی دارد که در نتیجه باعث تزلل جامعه، از بین رفتن انسجام و همبستگی بین مسلمانان میشود.
کلشی نژاد با اشاره به اینکه این امنیت و انسجام به این راحتی بدست نیامده که به این راحتی هم از کف برود گفت: حجت الاسلام حسنی با هر حرکت ضد دینی و ضد انقلابی مخالف بودند، بنده هم امروز با چنین حرکتهای زشت و ناپسندی در جامعه مخالف هستم و ملت و دولت باید از چنین حرکتهای نابخشودنی پیشگیری کنند.