مدیرعامل برق منطقه‌ای کرمانشاه:

برق منطقه‌ای غرب دارای ۲۲ مشترک مستقیم صنایع سنگین است

گروه استان‌ها_مدیرعامل برق منطقه‌ای کرمانشاه گفت: برق منطقه‌ای غرب دارای ۲۲ مشترک مستقیم (صنایع سنگین) با مجموع دیماند قراردادی ۴۴۳ مگاوات در منطقه بوده است.
کد خبر: ۱۱۹۴۳۷۵
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۳ 15 January 2025

جعفر الفتی‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار تابناک در کرمانشاه در رابطه با اینکه برق چند استان از طریق برق منطقه‌ای غرب تامین می‌شود، اظهار کرد: شرکت برق منطقه‌ای غرب مسئولیت انتقال انرژی الکتریکی در سه استان کرمانشاه، کردستان و ایلام در محدوده‌ای به وسعت ۷۴ هزار کیلومتر مربع و جمعیتی حدود چهار میلیون و ۲۰۰ هزار نفر را برعهده دارد.
 
وی در مورد ظرفیت میزان تولید برق، افزود: ظرفیت منصوبه نیروگاهی در منطقه غرب چهار هزار و ۱۰۶ مگاوات بوده که در استان کرمانشاه ظرفیت نامی تولید حدود ۲۲ هزار و ۴۲.۶ مگاوات بوده که ۲ هزار و ۲۰۸ مگاوات مربوط به نیروگاه‌های بزرگ (شامل نیروگاه‌های گازی زاگرس به ظرفیت ۶۴۸ مگاوات، بخاری بیستون به ظرفیت ۶۴۰ مگاوات، سیکل ترکیبی دالاهو به ظرفیت ۶۰۰ مگاوات، آبی داریان ۲۱۰ مگاوات، گازی اسلام‌آباد به ظرفیت ۱۱۰ مگاوات) و ۱۳.۲ مگاوات مربوط به نیروگاه‌های مقیاس کوچک (شامل نیروگاه‌های هدف به ظرفیت ۷.۲ مگاوات و توان آذرخش دناالیپی به ظرفیت ۶ مگاوات) که با توجه به بازده نیروگاه‌ها و شرایط جغرافیایی از این ظرفیت در این شرایط نرمال پرآبی حدود هزار و ۸۶۰ مگاوات عملی خواهد بود.
 
مدیرعامل برق منطقه‌ای کرمانشاه تصریح کرد: نیروگاه بخاری بیستون، نیروگاه گازی زاگرس، نیروگاه سیکل ترکیبی دالاهو و نیروگاه‌ها برق‌آبی داریان، از مهم‌ترین نیروگاه‌های کرمانشاه هستند.
 
الفتی‌نیا در رابطه با تعداد نیروگاه آبی و خورشیدی در استان، عنوان کرد: تعداد یک نیروگاه آبی با ظرفیت نامی ۲۱۰ مگاوات (داریان) و تعداد یک نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۱.۵ مگاوات (فروغ آذرخش سمنگان) در استان داریم.
 
وی در مورد مشترکین صنایع سنگین و تعداد آنها، بیان کرد: برق منطقه‌ای غرب دارای ۲۲ مشترک مستقیم (صنایع سنگین) با مجموعه دیماند قراردادی ۴۴۳ مگاوات در منطقه بوده، که ۱۰ مشترک با مجموع دیماند قراردادی ۱۶۰ مگاوات در استان کرمانشاه است، این مشترکین شامل بخش‌های مختلف از جمله، صنایع پتروشیمی، پلیمر، نفت، سیمان، ذوب آهن و کشاورزی است.
 
مدیرعامل برق منطقه‌ای کرمانشاه در رابطه با تعداد روستاهای برق‌دار، ادامه داد: تعداد روستاهای برق‌دار در منطقه بالغ بر چهار هزار و ۹۱۳ روستا بوده، که از این تعداد حدود ۲ هزار و ۵۶۵ روستا در استان کرمانشاه قرار دارند.
 
الفتی‌نیا در ادامه اضافه کرد: برق مصرفی در منطقه غرب و استان کرمانشاه بر حسب نوع مصرف اعم از خانگی، عمومی، صنعتی، کشاورزی، روشنایی معابر و سایر مصارف (تا پایان شهریور ماه ۱۴۰۳)، بدین شرح است، میزان مصرف بخش خانگی در منطقه غرب ۴۱ درصد و در استان کرمانشاه ۳۷ درصد است، میزان مصرف بخش عمومی در منطقه غرب ۱۰ درصد و در استان کرمانشاه ۱۴ درصد است، میزان مصرف بخش کشاورزی در منطقه غرب ۲۰ درصد و در استان کرمانشاه ۱۷ درصد است.
 
وی ادامه داد: میزان مصرف بخش صنعتی در منطقه غرب ۱۹ درصد و در استان کرمانشاه ۲۲ درصد است، میزان مصرف سایر مصارف در منطقه غرب هشت درصد و در استان کرمانشاه هفت درصد است، همچنین میزان مصرف روشنایی معابر در منطقه غرب ۲ و در استان کرمانشاه سه درصد است.
 
مدیرعامل برق منطقه‌ای کرمانشاه در پایان یادآور شد: در تابستان سال ۱۴۰۳ پیک نیاز مصرف استان کرمانشاه هزار و ۳۰ مگاوات بوده، که در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۲۴ حادث شده است.
 
انتهای پیام/
منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار