مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر فارس در گفت‌وگو با تابناک:

زلزله دژگاه فارس؛ ترک‌های خانه‌ها بر پیکره ده‌ها روستا نشست

گروه استان ها- مدیرعامل جمعیت هلال احمر فارس گفت:در پی وقوع زمین لرزه‌ای به بزرگی ۵.۲ ریشتر بیش از ۱۰ روستا در منطقه دژگاه تحت تاثیر این زمین لرزه قرار گرفته و برخی منازل مسکونی نیز دچار ترک خوردگی شده‌اند.
کد خبر: ۱۱۹۳۸۴۱
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۴ 06 January 2025

حسین درویشی، در گفت‌و‌گو با خبرنگار تابناک در فارس، ضمن تایید این خبر اظهار داشت: بلافاصله پس از وقوع زلزله، تیم‌های تخصصی امداد و نجات از شهرستان‌های فراشبند، مهر، لامرد و فیروزآباد به منطقه اعزام شدند وبراساس گزارش های اولیه مشخص شده در پی این حادثه طبیعی در بیش از 10 روستا منازل خانه ها ترک برداشته وعملیات ارزیابی در حال انجام است.

وی افزود: برخی منازل مسکونی نیز دچار ترک خوردگی شده‌اند که خوشبختانه تاکنون گزارشی از تلفات جانی دریافت نشده است. 

درویشی با بیان اینکه روند ارزیابی خسارات وارده به مناطق زلزله‌زده همچنان ادامه دارد، تصریح کرد: تیم‌های امدادی هلال احمر اقدامات خود را برای امدادرسانی به آسیب‌دیدگان آغاز کرده‌اند و در حال توزیع اقلام ضروری بین اهالی منطقه هستند. 

به گزارش تابناک گفتنی است، زلزله ۵.۲ ریشتری دژگاه در جنوب غرب استان فارس که مرکز آن در استان بوشهر گزارش شده  برخی مناطق دیگر شهرستان فراشبند را نیز لرزاند.

 

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار