امیر شهسوار در گفتوگو با خبرنگار تابناک در ارومیه، اظهار داشت: که برای جلوگیری از خاموشیهای ناخواسته در شهرکهای صنعتی، برنامه مدیریت بار به اجرا درآمده است و همچنین در فصل سرما، با افزایش مصرف گاز برای گرمایش و محدودیتهای تامین سوخت نیروگاهی، بار دیگر نیاز به این برنامه احساس میشود.
وی افزود: زیرساختهای لازم برای تامین برق وجود دارد، اما مشکل اصلی در ایام پیک مصرف نمایان میشود و در تابستان امسال، قطعی برق به مدت ۲ روز طبق برنامههای اعلامی رخ داد و در ساعات ۱۲ الی ۱۴ و ۱۶ الی ۱۸، به دلیل کمبود و مشکلات موجود در نیروگاهها، بیشتر با قطعی برق مواجه بودیم.
شهسوار گفت: در فصل زمستان نیز برنامهای برای مدیریت بار یک روزه و سپس قطعی روزانه از ساعت ۱۶ الی ۲۳ در صورت کمبود بار اعلام شده است و شرکت شهرکهای صنعتی تنها زمانبندی اعلامی را به واحدهای صنعتی اطلاعرسانی میکند و در تلاش است تا با ترویج استفاده از پنلهای خورشیدی و کاهش دما، به بهبود وضعیت کمک کند.
مدیر کل شهرکهای صنعتی آذربایجان غربی خاطر نشان کرد: همچنین تاثیرات منفی قطعی برق بر روند تولید به وضوح مشهود است و قطعی برق به طور مستقیم بر تولید مستمر تاثیر میگذارد و ارزیابیهای مختلف نشان میدهد که خسارات مالی ناشی از آن شامل هدر رفت مواد اولیه، ضرر و زیان عدم تحویل به موقع و هزینههای کارگری، رقم قابل توجهی را به همراه دارد.
وی افزود: راهکارهای کلان برای افزایش ظرفیت نیروگاهها و احداث نیروگاههای جدید وجود دارد، اما این تصمیمات در حیطه مدیریت شهرکهای صنعتی نیست، همچنین با توجه به اهتمام دولت به تامین برق از طریق پنلهای خورشیدی، امید میرود که مشکلات تامین برق در سالهای آینده کاهش یابد.
/ن