به گزارش خبرنگار تابناک از استان همدان، دومین جلسه ستاد گرامیداشت دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی استان، در دفتر آیتالله حبیبالله شعبانیموثقی نماینده ولیفقیه در استان، با حضور حضور استاندار همدان، حمیدرضا حاجیبابایی رئیس ستاد کشوری گرامیداشت دهه مبارک فجر برگزار شد.
آیت الله شعبانی در ستاد دهه فجر استان، با بیان اینکه تصمیمگیری ها برای جلوگیری از اتلاف وقت بهتر است در یک جلسه جمعبندی شود، افزود: با توجه به تقارن دهه فجر و ماه شعبان، برنامهها به صورت هنرمندانه باید باهم ادغام و اجرا شوند و در برنامه مساجد جهاد تبیین در اولویت قرار گیرد.
نماینده ولی فقیه در استان، بر لزوم حضور مردم و به خصوص ایجاد فضای مناسب برای مشارکت جوانان و پاسخ به سوالات آنان تأکید کرد.
وی در خصوص فضاسازی شهری، و محتوای بنرها گفت: گاهی یک جمله اثرگذارتر از یک کتاب است، و پاسخگوی بسیاری از شبهات و مناسب با نیاز مخاطب است.
آیتالله شعبانی، از همه خواست تا با هدف حل مشکلات و پیشبرد اهداف تلاش کنند، تا بتوان به وفاق به معنای واقعی دست یافت.
امام جمعه همدان، همچنین شناسایی و تقدیر از پیشکسوتان و بزرگان و خدمتگزاران که هم در زمان پیروزی انقلاب اسلامی همدان نقش داشتند، و هم در سالهای بعداز انقلاب به مردم خدمت کردند، را لازم دانست، و بر گرامیداشت علامه مصباح و بیان خدمات و مجاهدتهای ایشان در این ایام تأکید کرد.
استاندار همدان، در این نشست، نوآوری و خلاقیت در برنامههای تبلیغی یک ضرورت دانست، و افزود: کارهای تبلیغاتی باید خلاقانه و با استفاده از رویکردی به روز و متناسب با ذائقه مردم باشد.
حمید ملانوری، بر توجه به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی که توسط مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) صادر شده به عنوان نقشه راه در برنامهریزیها فرهنگی، اجتماعی، تأکید کرد و از دهه مبارک فجر به عنوان یک فرصت طلایی برای نمایش وحدت ملی و تجدید بیعت با آرمانهای انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره) نام برد.
وی، از فرمانداران و مدیران خواست، تا از جوانان انقلابی و با انگیزه برای زمانی که حضور ندارند استفاده کنند تا کارها با سرعت بیشتری پیشرفت کند.
استاندار همدان، فضای مجازی را به عنوان ابزاری قدرتمند که تبدیل به بخش جدایی ناپذیر از زندگی مردم شده است، عنوان کرد و افزود: باید هوشمندانه در مقابله با جنگ روانی دشمن از آن استفاده کرد، همچنین، از صداوسیمای مرکز،خبرگزاریها، و پایگاههای خبری، خواست در مقابله با شبکههای معاند، با تمام ظرفیت خود برای امید آفرینی و روشنگری اقدام نمایند.
وی حضور فعال مدیران و مسئولان دستگاههای اجرایی در شهرها و روستاها را، در تمامی برنامههای دهه فجر و همچنین تلاش مسئولان فرهنگی برای امیدآفرینی و جلب اعتماد مردم را جزء وظایف آنها برشمرد و از آنان خواست، برای برگزاری جشنها در محلهها و ایجاد فضای شادی و نشاط اجتماعی در این ایام از ظرفیتهای مردمی و جوانان انقلابی استفاده کنند، زیرا این امر باعث ایجاد همبستگی اجتماعی و تقویت روحیه وحدت ملی خواهد شد.
ملانوری، در خصوص طراحی مسیرهای راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: گروههای سرود، برنامههای نمایشی و فعالیتهای فرهنگی باید بر جذابیت مسیر راهپیمایی برای کودکان، نوجوانان و خانوادهها بیفزاید تا آنها با اشتیاق در این مراسم شرکت کنند.
استاندار همدان، با تأکید بر مشارکت هیئتهای مذهبی، هنرمندان، ورزشکاران و جوانان انقلابی در برنامههای این ایام، افزود: دهه مبارک فجر فرصتی برای بازخوانی آرمانهای انقلاب اسلامی و تقویت انگیزه نسل جدید برای قدم نهادن در این راه است، که باید از این فرصت به بهترین شکل بهره برد.
در ابتدای این جلسه، تعدادی از مسئولان کمیته های ستاد دهه فجر استان، گزارشی از اقدامات انجام شده ارایه دادند.