واحد بزرگ تولید الیاف در میبد با حضور وزیر صمت افتتاح شد

گروه استان‌ها - در جریان سفر وزیر صمت به یزد، واحد تولیدی الیاف در میبد افتتاح شد؛ این واحد با سرمایه‌گذاری ۵۶۶۰ میلیارد ریالی، ظرفیت تولید ۱۶ هزار تن دارد.
کد خبر: ۱۱۹۳۶۶۳
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۷ 04 January 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از یزد، همزمان با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت در استان یزد، یک واحد تولیدی بزرگ الیاف در شهرستان میبد به بهره‌برداری رسید.
 
این واحد که عملیات اجرایی آن از آذرماه ۱۴۰۱ آغاز شده بود، در زمینی به مساحت ۶ هکتار احداث شده و با سرمایه‌گذاری ثابت ۵۶۶۰ میلیارد ریال راه‌اندازی شده است.
 
محمدرضا صادقیان، مدیرکل صمت استان یزد، در آیین افتتاح این طرح صنعتی گفت: ظرفیت تولید سالانه این واحد ۱۶ هزار تن است و محصولات تولیدی آن در صنایع مختلف از جمله تولید البسه، کالای خواب، مبلمان، اسباب‌بازی و چرم‌سازی کاربرد دارد و با بهره‌برداری از این واحد، ۵۰ فرصت شغلی مستقیم در منطقه ایجاد شده است.
 
وزیر صمت که صبح امروز وارد یزد شد، در برنامه‌های خود علاوه بر افتتاح این واحد تولیدی، از طرح‌های دیگری نیز بازدید کرد. 
 
انتهای پیام/
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار