احداث نیروگاه‌های ۳۰ و ۳ مگاواتی در استان چهارمحال و بختیاری برای رفع ناترازی انرژی برق

مدیرکل اوقاف استان چهارمحال و بختیاری از احداث نیروگاه‌های ۳۰ و ۳ مگاواتی در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت که این پروژه‌ها با بهره‌گیری از ظرفیت موقوفات استان، به تولید ۱۰ درصد از برق مورد نیاز در زمان پیک مصرف کمک خواهد کرد و امید است که بخشی از مشکل ناترازی انرژی برق در استان برطرف گردد.
کد خبر: ۱۱۹۳۵۹۷
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۸ 03 January 2025

 حجت الاسلام و المسلمین حسن امیری در گفت‌وگو با خبرنگار تابناک در استان چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: بخشی از پروژهای سرمایه گذاری، بهره وری واحیاء موقوفات استان چهارمحال وبختیاری به ثمر رسیده است.

وی گفت: کسب مقام دوم کشوری در رشد درآمدی موقوفات استان چهارمحال وبختیاری گواه تحول اساسی اقتصادی و بهروری بیشتر از موقوفات در استان است.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان چهارمحال و بختیاری مطرح کرد: پروژه‌های سرمایه گذاری در موقوفات به ویژه در حوزه شیلات و پرورش ماهیان سردابی، در حوزه کشاورزی احیاء باغات، مدیریت و آب و اصلاح خاک، در حوزه درمانی توسعه مراکز خدماتی و درمانی، ساخت واحدهای مسکونی، تولیدی و تجاری و همچنین حمایت از پروژه های دانش بنیان در استان چهارمحال وبختیاری را که جز استان های پایین کشور بود به رتبه های بالای کشور رساند.

وی اظهار داشت: عامل این رشد و پیشرفت، حمایت‌ها و اعتماد بی‌دریغ ریاست سازمان اوقاف از یک استان مستعد برای تعالی و خدمت رسانی به جامعه با محوریت وقف است.

امیری با اشاره به وجود ظرفیت های بسیار ارزشمند در حوزه ی سرمایه گذاری در استان چهارمحال وبختیاری، بیان داشت: با حمایت و تسهیل گری می‌شود به لحاظ اقتصادی این استان را در صدر کشور قرار داد چنانچه نمونه اش در حوزه وقف با موضوعات کشاورزی و باغی، دامی و شیلات، مراکز تجاری، مسکونی و تولیدی و حمایت از پروژه ها و ایده های تیم های دانش بنیان قابل مشاهده است.

وی ادامه داد: با مدیریت هدفمند می‌توان وضعیت اقتصادی استان را متحول کرد تا بخشی از مشکلات مربوط به اشتغال و ازدواج جوانان را با کمک وقف حل کرد و امروز شاهد آن هستیم که مجموعه اوقاف استان با اقدامات مؤثر و هدفمند به این سکوی برتری دست یافته است که بزودی با برگشت سرمایه اولیه، مردم شاهد گستردگی و کارکرد نیات نیک واقفین در جامعه خواهند بود و برکات وقف را از نزدیک لمس خواهند کرد. 

 امیری در پایان با اشاره به احداث یک نیروگاه ۳۰ مگاواتی و ۳ مگاواتی در استان در آینده‌ای نزدیک، گفت: با احداث این نیروگاه‌ها که با استفاده از ظرفیت موقوفات است، ظرفیت تولید ۱۰ درصد برق در زمان پیک مصرف مهیا می‌شود که امیدواریم بخشی از ناترازی انرژی برق در استان مرتفع گردد.

انتهای پیام/

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار