به گزارش خبرنگار تابناک از قزوین، حجت الاسلام یوسف پور آرین بعد از ظهر چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان بیان کرد: طرح زندگی با آیه ها از ماه رمضان سال گذشته در کشور آغاز شده است و در مرحله نخست تلاش شد تا با 30 فراز از آیات کاربردی قرآن کریم گفتمان سازی و کاربردی سازی این آیه ها در زندگی مردم اجرایی شود.
وی بیان کرد: سال گذشته با استقبال خوب مردم استان در اجرای این طرح توانستیم رتبه نخست کشور را به صورت مشترک با استان قم کسب کنیم و همچنین در بخش دانش آموزی نیز با همراهی خوب دانش آموزان استان و آموزش و پرورش به رتبه نخست کشوری دست پیدا کردیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین عنوان داشت: بر اساس این طرح طی 3 سال حدود 150 فراز از آیات قرآن کریم وارد زندگی مردم شده و به صورت کاربردی و مفهومی مردم اثرات این آیات را در زندگی خود مشاهده خواهند کرد که در این زمینه تلاش شده است این آیات به گفتمان رایج در کشور تبدیل شود که در این زمینه نیازمند همراهی مردم و دستگاه های خدمت رسان هستیم.
حجت الاسلام پورآرین ادامه داد: برای امسال هدف گذاری ما در استان قزوین اجرای این طرح در سطح نخست گفتمان سازی« زندگی با آیه ها» مشارکت حدود 30 درصد جمعیت استان یعنی حدود 450 هزار نفر است.
وی گفت: افرادی که این سطح را بگذرانند میتوانند رد سطح دوم انس با مفاهیم مشارکت داشته باشند که برای این بخش پیش بینی می کنیم چیزی حدود 135 هزار نفر در استان بتوانند به این سطح برسند، همچنین برای سطح سوم که مرحله انس با الفاظ است هدفگذاری ما رسیدن به مشارکتی حدود 40 هزار نفر در استان است.
مدیرکل تبلیغلت اسلامی استان قزوین بیان کرد: در نهایت بخش چهارم با محوریت کنشگری و تعلیم و عمل به آیات قرآن آخرین و بالاترین سطح اجرایی این طرح است که هدفگذاری شده بتوانیم در این طرح در خدمت حدود 2 هزار نفر از مردم شریف استان باشیم.
حجت الاسلام پور آرین خاطرنشان کرد: در کنار اجرای این طرح ملی نیز در استان دوره های عمومی ،دوره های حفظ و تبیین قرآن دوره های توجیهی معلمان و طرح های تربیت مربی نیز اجرا خواهد شد، همچنین تولیدات فرهنگی و رسانه ای مختلفی نیز نظیر کتاب های مرتبط و کتابچه های تبلیغی و ترویجی نیز به چاپ رسیده است .
وی ادامه داد: در بعد رسانه ای نیز با تولیدات چند رسانه ای نظیر نماهنگ و تیزر های ترویجی و همچنین اینفوگرافی، کلیپ و پوسترهای موضوعی تلاش میکنیم تا جامعه هدف با ما در اجرای این طرح همراه و همگام شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین عنوان کرد: هدف همه این تلاش ها و برنامه ها رسیدن به نهادینه سازی فرهنگ قرآن کریم در جامعه اسلامی است و در تلاشیم تا بتوانیم در همه ابعاد زندگی مردم را به به کار گیری و راهنمایی از قرآن کریم آشنا کنیم چرا که جهاد تبیین امروز به یک اولویت تبدیل شده است.