حجتالاسلام سید محسن محمودی در گفت و گو با خبرنگار تابناک در استان تهران ،از برگزاری مراسم سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی در روز پنج شنبه، همزمان با اقامه نماز مغرب و عشا، در مصلای تهران خبر داد.
وی در این خصوص گفت: مردم انقلابی تهران و خانوادههای محترم شهدا برای گرامیداشت یاد و خاطره شهید سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس در این مراسم حضور خواهند یافت و با روح بلند این شهیدان بزرگوار تجدید میثاق خواهند کرد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران، از حضور گسترده مردم و مسئولان در این مراسم خبر داد و افزود: مراسم با سخنرانی و مداحی آغاز خواهد شد و در پایان، شرکتکنندگان با اعلام پایبندی به مسیر و آرمانهای شهید سلیمانی و همرزمانش، راه این شهدای عزیز را ادامه خواهند داد.
حجتالاسلام سید محسن محمودی، از عموم مردم برای حضور در این مراسم و بزرگداشت یاد شهید سلیمانی دعوت کرد و گفت: امید است این برنامه فرصت مناسبی برای تجدید عهد با شهدای مقاومت و تقویت جبهه مقاومت باشد.
انتهای پیام/