سرپرست فرمانداری شهرستان پردیس:

اولویت نخست در پردیس، اجرایی کردن سیاست‌های دولت چهاردهم است

گروه استان‌ها- فرماندار جدید شهرستان پردیس گفت: اولویت اصلی من در شهرستان پردیس، اجرایی کردن سیاست‌های دولت چهاردهم است. امیدوارم با وفاق و همدلی میان مسئولان، گام‌های مؤثری در راستای رفع مشکلات شهرستان و ارائه خدمات بهتر به مردم برداریم.
کد خبر: ۱۱۹۳۳۱۶
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۱ 31 December 2024

به گزارش خبرنگار تابناک، از استان تهران، رضا طاهرخانی فرماندار جدید شهرستان پردیس پیش از ظهر امروز در مراسم معارفه که با حضور جمعی از مسئولان شهرستان برگزار شد، ضمن تقدیر از تلاش‌های فرماندار پیشین، محسن قضاتلو، بر اهمیت حضور مسئولان در میان مردم و خدمت‌رسانی بی‌وقفه به آنها تأکید کرد.

وی در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهید قهرمان حاج قاسم سلیمانی و شهدای شهرستان پردیس، گفت: خدمت به مردم وظیفه‌ای است که هیچ‌گاه پایان ندارد و باید همیشه به یاد فرمایشات شهید سلیمانی، جان خود را فدای مردم کرد.

سرپرست فرمانداری پردیس در ادامه تصریح کرد: من به عنوان خادم مردم شهرستان پردیس، از اعتماد استاندار محترم، آقای معتمدیان، سپاسگزارم و امیدوارم با کار و تلاش مضاعف، بتوانیم پاسخ‌گوی این اعتماد باشیم و در راستای تحقق اهداف دولت و رضایتمندی مردم گام برداریم.

طاهرخانی، همچنین با اشاره به ضرورت همکاری همه‌جانبه مسئولان و استفاده از ظرفیت‌های شهرستان، افزود: اولویت اصلی من در شهرستان پردیس، اجرایی کردن سیاست‌های دولت چهاردهم است. امیدوارم با وفاق و همدلی میان مسئولان، گام‌های مؤثری در راستای رفع مشکلات شهرستان و ارائه خدمات بهتر به مردم برداریم.

وی در پایان، با اشاره به اهمیت اتحاد و همکاری بین مردم و مسئولان در مقابله با توطئه‌های دشمنان، گفت: ما با همکاری یکدیگر و به برکت وحدت ملی می‌توانیم بر مشکلات فائق آییم و مسیر توسعه را در شهرستان پردیس هموار کنیم.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار