به گزارش تابناک گلستان به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گلستان، مهدی سعادتفر اظهار کرد: بهرهبرداران کشاورزی گلستان در تولید ۱۵ محصول راهبردی شامل تولید دانههای روغنی کلزا، سویا و آفتابگردان، هلو، توتون و گوشت مرغ رتبه اول، گندم، چغندرقند و خرمالو مقام دوم، شلتوک (برنج) پیله تر ابریشم، میگو و پنبه رتبه سوم، ماهیان پرورشی و خاویاری رتبه چهارم و جو و زیتون رتبه پنجم کشوری را در اختیار دارند.
وی افزود: ماموران سرشماری پس از مراجعه به بیش از ۵۶۸ هزار مکان به بیش از ۳۱۴ هزار خانوار رسیدند که از این تعداد خانوار، بیش از ۱۲۸ هزار خانوار در یکی از فعالیتهای نُهگانه موردنظر سرشماری(زراعت، باغداری، پرورش دام سبک، پرورش دام سنگین، پرورش زنبور عسل، پرورش کرم ابریشم، کشت گلخانهای، پرورش آبزیان خوراکی و پرورش طیور به روش سنتی) مشغول به فعالیت بودند.
معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامهریزی گلستان از فعالیت ۱۸۵ مامور سرشماری(تبلتی و تلفنی)، ۴۹ کارشناس مسوول فنی و اجرایی، ۱۴ معاون فنی و آموزشی، ۲۰ کارشناس پهنه(خبره) جهاد کشاورزی، ۱۰۰ نفر عوامل اجرایی در ستادهای شهرستانی، ۲۰ نفر اعضای ستاد هماهنگی استان، ۲۵ نفر عوامل اجرایی ستاد استانی در طرح سرشماری عمومی کشاورزی گلستان خبر داد و تاکید کرد: برای اجرای هر چه بهتر این طرح، بیش از ۱۲۰ دستگاه خودرو نیز بهکارگیری شد.
سعادتفر به سرشماری هزار و ۶۴ آبادی(دارای جمعیت ساکن و خالی از سکنه) در استان اشاره کرد و توضیح داد: همچنین ۲۸ شهر به صورت تمامشماری و ۹ شهر به صورت منتخب(تماس با بهرهبرداران کشاورزی) سرشماری شدهاند.
وی افزود: ماموران سرشماری تا پایان ۲۹ آذر به مدت ۴۸ روز با مراجعه حضوری به منزل خانوارها و بهرهبرداران سرشماری کشاورزی را انجام دادند سپس تا پایان روز هفتم دی نیز با حضور در ستادهای سرشماری شهرستانها اقدام به تماس با بهرهبرداران غیرساکن و خانوارهای غایب کردند.
انتهای پیام/ع