به گزارش خبرنگار تابناک از استان تهران، سرهنگ سید اکبر عربی عصر امروز با اشاره به دستگیری سارقان در یک مخفیگاه اظهار داشت: در پی گزارشهای متعدد شهروندان درباره سرقت از منازل و وسایل داخل خودرو، پلیس با جدیت موضوع را در دستور کار قرار داد. در همین راستا، اکیپی اطلاعاتی در کلانتری ۱۲ طاق سپهر تشکیل شد و مأموران با همکاری نزدیک شهروندان و هماهنگی با دستگاه قضایی، موفق به شناسایی مخفیگاه سارقان شدند.
وی در ادامه افزود: این باند شامل ۶ نفر از سارقان حرفهای بود که در یک عملیات غافلگیرانه و برنامهریزیشده توسط نیروهای پلیس دستگیر شدند و خوشبختانه در این عملیات، اقلام بسیاری که از مالباختگان به سرقت رفته بود، کشف و ضبط شد. متهمان در تحقیقات اولیه به انجام تعداد زیادی سرقت منزل و وسایل داخل خودرو اعتراف کردند.
فرمانده انتظامی پیشوا، با اشاره به اقدامات بعدی تصریح کرد: تا این لحظه ۲۰ نفر از مالباختگان شناسایی شدهاند و پرونده متهمان برای بررسیهای تکمیلی و رسیدگی قضایی به مقام محترم قضایی ارجاع شده است. از مخفیگاه این افراد مقادیر زیادی اموال سرقتی کشف شد که پس از طی مراحل قانونی به مالکان اصلی بازگردانده خواهد شد.
سرهنگ عربی ضمن قدردانی از همکاری شهروندان در کشف این پرونده مهم، تأکید کرد: از مردم عزیز تقاضا داریم در صورت مشاهده رفتارهای مشکوک، به سرعت موضوع را از طریق شماره ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند. همچنین اگر فرد یا افرادی به عنوان مأمور به آنها مراجعه کردند، حتماً کارت شناسایی معتبر درخواست کنند. در صورتی که کارت شناسایی ارائه نشد، بلافاصله با پلیس تماس بگیرند.
وی همچنین خاطرنشان کرد: پلیس با هرگونه رفتار مخرب و اخلال در امنیت عمومی با قاطعیت برخورد خواهد کرد. همکاران ما با هماهنگی قضایی در کوتاهترین زمان ممکن در محل حاضر شده و با افراد خاطی برخورد خواهند کرد.
فرمانده انتظامی پیشوا در پایان از مردم خواست با رعایت نکات ایمنی از جمله قفل کردن درب منازل و خودروها، تجهیز خودروها به سیستمهای امنیتی و مراقبت بیشتر از اموال خود، در پیشگیری از وقوع سرقتها نقش مؤثری ایفا کنند.
/س