استاندار کرمانشاه:

منطقه ویژه اقتصادی اسلام آباد غرب می‌تواند اقتصاد را متحول کند

گروه استان ها- استاندار کرمانشاه گفت: بخش خصوصی و جذب سرمایه گذاری‌های جدید ناجی اقتصاد کشور است همچنین منابع مالی بسیار محدود است و با اتکا به منابع مالی دولتی نمی‌توان این حجم اشتغال را ایجاد کرد و برای بهبود وضعیت معیشت و اقتصاد مردم نیازمند سرمایه گذاری بخش خصوصی هستیم.
کد خبر: ۱۱۹۲۹۳۴
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۵ 27 December 2024

به گزارش تابناک از کرمانشاه، به نقل از روابط عمومی استانداری کرمانشاه ،منوچهر حبیبی شامگاه پنجشنبه در جلسه شورای اداری اسلام‌آبادغرب که در سالن جلسات شهدای مرصاد فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: منابع مالی دولتی محدود است و نمی‌تواند پاسخگوی توقعات مردم باشد، بنابراین باید بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری حمایت شوند تا رونق اقتصادی محقق شود.

وی افزود:برخی مشکلات در سطح استانی قابل حل است و برخی نیز باید در سطح ملی باید پیگیری شود و در بعد نظارتی هم باید مراقبت کرد تا اعتبارات در جای خود و در زمان مشخص، هزینه شوند.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد:در این یکسال مدیران با شاخص‌هایی مانند میزان جذب اعتبارات ملی، میزان تحول و ارتقای جایگاه سازمان مربوطه و پیگیری مصوبات صورت گرفته ارزیابی می‌شوند و سپس پیرامون تداوم همکاری‌ها و یا تغییر مدیریت‌ها تصمیم گیری خواهیم کرد.
 
منطقه ویژه اقتصادی اسلام‌آبادغرب می‌تواند اقتصاد شهرستان  را متحول کند    ///کپی https://B2n.ir/w24246
حبیبی با اشاره به اینکه تکمیل طرح نهضت ملی مسکن مطالبه جدی برای مردم است، گفت: دو مجموعه مسکن ۴۹ هکتاری برف آباد و ۵۲ هکتاری امیرآباد از موقعیت مکانی بسیار مناسبی برخوردار هستند و روند آماده سازی، واگذاری قطعات به متقاضیان، معرفی به بانک و در ادامه آغاز عملیات اجرایی آنها باید هر چه سریع‌تر انجام شود.
 
وی گفت: شتاب گرفتن طرح مسکن ملی به اشتغال، به کارگیری نیروهای ماهر و فنی و رونق واحدهای تولیدی فروش مصالح کمک می‌کند و از این طریق تحولی در اقتصاد منطقه ایجاد می‌شود.
 
استاندار کرمانشاه افزود: مانیزان یکی از واحدهای خوب و پویای استان است که طرح توسعه این واحد و همچنین موضوعات مرتبط با امور عشایری و منابع طبیعی و موضوع تأمین شیر از گاوداری‌های وابسته به بنیاد را با پیگیری می‌کنیم.
 
حبیبی در ادامه به منطقه ویژه اقتصادی اسلام‌آباد غرب اشاره کرد و گفت: این منطقه می‌تواند اقتصاد منطقه را متحول کند و باید با حمایت همه‌جانبه از بخش خصوصی اداره شود؛ الحاق شهرک صنعتی به این منطقه بسیار حائز اهمیت است و باید اراضی ملی اطراف آن نیز به آن ملحق و موانع سرمایه‌گذاری رفع شود.
 
وی اظهار کرد: پتروشیمی اسلام‌آباد به عنوان یک پروژه بزرگ با ۵۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شناخته می‌شود،این پتروشیمی تنها ۳۷۰ نیرو دارد که با حجم سرمایه‌گذاری آن تطابق ندارد؛ پیشرفت فیزیکی پروژه ۳۱ درصد است که قابل دفاع نیست؛ مشکل اصلی مدیریت است و اولین قدم (مدیریت استان) تعیین تکلیف مجموعه مدیریتی خواهد بود.

منطقه ویژه اقتصادی اسلام‌آبادغرب می‌تواند اقتصاد شهرستان  را متحول کند

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار