استیضاح شهردار مشهد کلید خورد/ استیضاح شهردار روی میز شورا

گروه استان‌ها - سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در جلسه علنی این شورا با تحویل طرح استیضاح شهردار به رئیس این شورا گفت: نامه ترک فعل شهردار به دادستانی ارسال شده و استیضاح شهردار نیز در دستور کار است.
کد خبر: ۱۱۹۲۸۴۸
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۰ 26 December 2024

به گزارش تابناک از استان خراسان رضوی، موسی الرضاحاجی بگلو در یک صدو سی و سومین جلسه علنی شورای شهر مشهد مقدس خطاب به شهردار مشهد، اظهار کرد: رفاقت‌بازی هم حدی دارد، شما شایسته سالاری انجام دهید ما هم همراه شما هستیم، اما روند کنونی روند خوبی نیست، یک سازمان در یک فراخوان از یک هزار و ۲۰۰ به سه هزار و ۷۰۰ نفر می‌رسد، این نوع عملکرد اصلا به درد نمی‌خورد و زیبنده این شهر نیست، روزی که می‌خواستید شما شهردار مشهد شوید، این گونه نبود و قول‌های دیگری داده بودید.
وی ادامه داد: در شرایط فعلی ما اعضای شورا شهر مقصر هستیم، چون شهردار منتخب ما است و اگر قرار باشد این مدل ادامه پیدا کند و با حمایت بعضی‌ها کار‌ها جلو رود، ما کار خودمان را انجام می‌دهیم و می‌دانید یا تصمیم بر کاری نخواهم گرفت، اما وقتی هم تصمیم بگیرم تا انتهای آن پیش خواهم رفت ولو اینکه شکست بخورم.
حاجی بگلو ضمن سپاس از سایر اعضای شورای شهر که طرح استیضاح شهردار مشهد را امضا کرده‌اند، گفت: لازم است از نامه رئیس شورای شهر مشهد به دادستان جهت استیضاح شهردار مشهد نیز قدردانی کنم و هر جا دیدید من منافعی دارم رسما از تریبون‌های خود اعلام کنید.
 وی افزود: شهردار باید در خصوص انعقاد قرارداد بدون مجوز پاسخگو باشد، در خصوص منافع مردم با کسی تعارف نداریم، اگر در مجموعه شهرداری خدمت به مردم اولویت باشد ما حامی هستیم، اما اگر منافع دیگران اولویت باشد برخورد شورا نیز متفاوت می‌شود.
حاجی بگلو اضافه کرد: عزل و نصب مدیران شهرداری مشهد بر اساس روابط نیز پذیرفتنی نیست.
 
نگرانی از استیضاح ندارم
 
هم‌چنین شهردار مشهد نیز در این جلسه گفت: تا وقتی شهردار مشهد هستم از مدیران پای کار حمایت می‌کنم و مدیر متخلف نیز باید پاسخگو باشد.
محمدرضا قلندر شریف افزود: هیچ نگرانی از استیضاح شدن و رای آوردن استیضاح ندارم و هر فردی پاسخگوی عملکرد خود است.
وی ادامه داد: برای ما خدمت صادقانه و جهادی مهم است و ارتباطات کمترین تاثیری در حوزه انتصابات را دارد.
شهردار مشهد گفت: اخیرا جلوی برگزاری یک مناقصه سه هزار و ۷۰۰ میلیارد ریالی و واگذاری مناقصه به گروهی خاص در حوزه تبلیغات شهری را گرفتیم و این مناقصه با تاکید بر ورود شرکت‌های دانش بنیان و خدوم شهرداری در مناقصه، لغو شد.
قلندر افزود: در برگزاری مناقصه بعدی نیز تا بازگشایی پاکت‌ها نظارت کامل انجام شد.
وی تاکید کرد: به عنوان شهردار مشهد تکلیفی دارم و در این راستا خدمت می‌کنم و شورای شهر مشهد نیز وظایفی دارد و به وظایف خود عمل می‌کند.
منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار