رئيس پليس امنيت اقتصادي استان مرکزي:

30 ميليارد ریال لوازم آشپزخانه قاچاق در استان مرکزی کشف شد

رئيس پليس امنيت اقتصادي استان مرکزي از کشف تعداد 527 عدد لوازم برقي آشپزخانه و 3 تن مغز گردوي قاچاق از يک دستگاه کاميون به ارزش 30 ميليارد ريال در محورهاي مواصلاتي شهرستان اراک خبر داد .
کد خبر: ۱۱۹۲۷۳۸
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۸ 24 December 2024

به گزارش خبرنگار تابناک ازاراک، به نقل ازخبرگزاري پليس، سرهنگ" محمد عقيل سلگي" در تشريح جزئيات اين خبر اظهار داشت: در ادامه روند مبارزه همه جانبه با قاچاق کالا مأموران امنيت اقتصادي استان مرکزي از تردد يک دستگاه خودروي کاميون حامل کالاي قاچاق در يکي از محورهاي مواصلاتي شهرستان اراک مطلع شدند و موضوع را به صورت ويژه در دستور کار خود قرار دادند.


وي افزود: با اقدام به موقع مأموران پليس امنيت اقتصادي استان کاميون متوقف و در بازرسي از آن 527 دستگاه لوازم برقي آشپزخانه و 3 تن مغز گردوي قاچاق کشف شد.

رئيس پليس امنيت اقتصادي استان مرکزي با اشاره به اينکه کارشناسان ارزش کالاهاي مکشوفه را 30 ميليارد ريال برآورد کرده اند، ادامه داد: در اين خصوص خودرو توقيف و راننده خودرو در اين رابطه دستگير و پس از تشکيل پرونده به مرجع قضائي معرفي شد.

 

 

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار