به گزارش خبرنگار تابناک از استان گیلان، آیتالله رسول فلاحتی، در نخستین جشنواره نکوداشت هفته پژوهش و فناوری ابن سینا که به مناسبت بیست و پنجمین سال تجلیل از پژوهشگران و فناوران دانشگاه برگزار شد، با اشاره به اهمیت پژوهش در آموزههای اسلامی، اظهار داشت: دین اسلام اقیانوسی بیکران از دانایی و علوم را پیشروی انسان قرار داده و نقش و اهمیت پژوهش در این دین مبین، بارها مورد تأکید قرار گرفته است.
نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت، تصریح کرد: اندیشه و علمآموزی در اسلام جایگاهی برجسته دارد و این مهم با طرح نظریه جنبش نرمافزاری توسط مقام معظم رهبری، بیشتر مورد توجه قرار گرفته است.
آیتالله فلاحتی ضمن اشاره به جایگاه برجسته دانشمندان ایرانی نظیر زکریای رازی، شیخ طوسی و خواجه نصیرالدین طوسی در تاریخ علم و پژوهش، بیان کرد: علم و کاوش همواره همراه با سختی است و پژوهشگران باید با تحمل دشواریها، برای یافتن حقیقت و تبیین آن تلاش کنند.
وی با تاکید بر اینکه پژوهش، حرکتی برای شفافسازی مسائل و پاسخ دقیق به پرسشها است و این رسالت اصلی پژوهشگران محسوب میشود، خاطر نشان کرد: دانشمندان باید همواره علم و ایمان را توأمان داشته و از استعدادهای خدادادی خود برای رفاه و آسایش بشر استفاده کنند.
نماینده ولی فقیه در گیلان با قرائت حدیثی از امیرالمؤمنین علی (ع)، از محققان و دانشمندان خواست برنامههایی را تدوین کنند که ضمن تقویت ارتباطشان با آموزههای اسلامی، بتوانند از آنها در پژوهشهای علمی بهرهبرداری کنند.
فلاحتی تأکید کرد: بهرهگیری از این آموزهها، مسیر موفقیت در پژوهش و ارائه خدمات به جامعه بشری را هموار میسازد.