به گزارش تابناک از خبرنگار جزیره کیش، در حاشیه دوازدهمین رویداد ملی صنعت هوایی و هوانوردی کیش که دستاوردهای ارزشمندی با بهرهگیری از دانش و تجارب جوانان توانمند کشورعزیزمان به نحو شایسته و افتخارآفرین در معرضدید مخاطبان داخلی و خارجی قرار گرفت؛ متاسفانه در این میان برخی از کارکنان و یا به اصطلاح علمی؛ سرمایههای فکری بومی این منطقه که دارای تجارب، دانش لازم با درجه عالی تحصیلات دانشگاهی و از جنس همان جوانانی که برای سربلندی و پیشرفت کشورمان تلاش میکنند در این رویداد بین المللی به چشم می خوردند که معلق از کار؛ مشغول بازدید از غرفههای این رویداد ملی بودند. صحنهای که پیام ناخوشایندی را برای هر مخاطبی به دنبال دارد.
اتفاق تلخی که تاسف و ناامیدی را برای نیروهای خدوم به تصویر میکشد، همان کارکنانی که صادقانه در طول خدمت سنواتی خود پاکدستی و مسوولیتپذیری را سرلوحه کاری خود قرار دادند و این مهم را به اثبات رساندند ولی بدون هیچ دلیل و باردیگر با نگاههای سلیقهای کنار گذاشته شدند دریغ از این که برخی از کارکنان ناکاربلد که دارای پروندههای اداری و حراستی هستند همچنان بدون هیچ دغدغهای در جایگاههای خود مورد توجه قرار میگیرند و از امتیازاتی برخوردار میشوند که هرکارمندانی نمیتواند از این امکانات بهرهمند شوند.
گویی تلاش صادقانه و پاکدستی و تعهدکاری به فراموشی سپرده شدهاست و اگر در واقعیت این گونه باشد جای بسیار تاسف دارد.
همچنین از سویی دیگر اثرات رویکردهای غیرحرفهای از سالهای گذشته که نسبت به نیروهای خدوم این مجموعه وجود داشت همچنان در بطن جامعه کارکنان نمود پیدا می کند؛ همان تاثیراتی که میتواند در جامعه نیز نمود آشکاری داشته باشد چرا که بخش بزرگی از جامعه کیش متشکل از کارکنان دولتی می باشد و ناخواسته میتواند فرهنگ این منطقه را نیز تحت الشعاع قرار دهد.
با بررسیهای سطحی و نگاهی اجمالی به حوزه کارکنان متوجه رویکردهای سلیقهای خواهید شد که در فرایندهای اداری نسبت به برخی از نیروها وجود دارد و این مهم در حوزه تکریم مراجعه کنندگان نیز قابل لمس است و نارضایتی هر دو قشر کارکنان و مراجعه کنندگان را به دنبال دارد.
سیاستی که به صورت زنجیروار و مافیایی مدیریت میشود و بهبود شرایط کنونی نیازمند دگردسی در حوزههای مختلف میباشد تا تغییرات اساسی و بنیادی تحقق یابد در غیر این صورت اتفاقات پیش رو ضمن این که به مشکلات حاضر در جامعه کارکنان دامن خواهد زد در روند فعالیتهای مختلف سازمانی نیز تاثیرات منفی خود را بیشتر از گذشته در بدنه مجموعهها بر جا خواهد گذاشت.
افرادی که سالیان سال به دور از خانواده جوانی خود را در کیش سپری کردند، بی دلیل کنار گذاشته میشوند به طوری که آسیبهای اجتماعی آن غیر قابل جبران میباشد چرا که اعتماد مردم به راحتی به دست نیامده و این اتفاقات پیش رو در کف جامعه باعث کم رنگ تر شدن باورهای مردمی به سیستمهای دولتی که برخی مواقع رابطه را جایگزین شایسته سالاری کردند، می شود.
ایجاد تحول نیازمند نگاه حرفهای و تحولی می باشد و مستلزم تحقق یافتن این امر مهم؛ واکاوای و بررسی موضوعاتی که در لایههای پنهان سازمانی از جنس تبعیض و ناعدالتی و… به عنوان اهرم و ترمزی برای پیشرفت هر مجموعه محسوب می شود.