مدیرکل بنادر استان بوشهر:

۱۸۸ هزار تن کالای اساسی وارد بندر بوشهر شد/ تخلیه ۵۹ هزار تن برنج و‌گندم

گروه استان‌ها- مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر از واردات ۱۸۸ هزار تن کالای اساسی از طریق بندر بوشهر خبر داد و گفت: ۵۹ هزار تن برنج و گندم برای توزیع در کشور در بندر بوشهر تخلیه شد.
کد خبر: ۱۱۹۲۵۳۰
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۸ 21 December 2024

۱۸۸ هزار تن کالای اساسی وارد بندر بوشهر شد/ تخلیه ۵۹ هزار تن برنج و‌گندم

به گزارش خبرنگار تابناک از استان بوشهر، محمد شکیبی نسب ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: توسعه زیرساخت‌های بندری بویژه در اسکله بندر بوشهر موجبات بهبود وضعیت تخلیه و بارگیری کالا شده است.

وی افزود: پهلوگیری کشتی‌های بزرگ گامی در افزایش صادرات و واردات کالا در بنادر استان است و بحمدالله اقدامات خوبی در این راستا انجام شده است. 

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر خاطر نشان کرد: واردات کالاهای اساسی از طریق استان بوشهر برای توزيع در گستره استان‌های همجوار و سراسر کشور با شتاب و کیفیت خوبی محقق شده است. 

شکیبی‌نسب تصریح کرد: از ابتدای فروردين ماه سال جاری تا پايان آذرماه بالغ بر ۱۸۸ هزار تن کالای اساسی وارد بندر بوشهر شده است.

وی اضافه کرد: این میزان واردات کالاهای اساسی نسبت به سال گذشته از رشد ۷۱ درصدی برخوردار است. 

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر ابراز داشت: گندم و برنج مهم‌ترین کالاهای اساسی وارداتی به استان بوشهر هستند و علاوه بر آن شکر و‌ روغن نیز در رده‌های بعدی قرار دارند. 

شکیبی‌نسب گفت: بر اساس آمار موجود، از ابتدای سال جاری تا پايان آذر، ۳۲ هزار تن برنج وارداتی و ۲۷ هزار تن گندم از طریق بندر بوشهر وارد کشور شده است.

انتهای پیام/س

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار