امام جمعه موقت بیرجند:

قانون عفاف و حجاب هر چه سریع‌تر اجرایی شود

گروه استان ها-حجت الاسلام والمسلمین رحیم آبادی امام جمعه موقت بیرجند در خطبه دوم نمازجمعه امروز گفت: قانون عفاف و حجاب باید هرچه سریعتر در کشور اجرایی شود.
کد خبر: ۱۱۹۲۴۵۳
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۴ 20 December 2024

به گزارش خبرنگار تابناک از خراسان جنوبی؛ حجت الاسلام والمسلمین مهدی رحیم آبادی امام جمعه موقت بیرجند در خطبه دوم نماز جمعه امروز اشاره ای به تصویب قانون حجاب در کشور کرد و گفت: درست نیست که وقتی یک قانونی تصویب شود اجرا نشود و با ابلاغ آن مسوولین موافقت نکنند.

وی با اشاره به اینکه در هیچ کجای دنیا چنین رفتاری صورت نمی گیرد افزود: این قانون باید به کمک مسوولین اجرایی شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین رحیم آبادی ادامه داد: درحال حاضر مهم ترین موضوع بحث نفوذ دشمن در کشور است و مردم و مسوولین باید به این موضوع آگاه باشند‌.

وی خاطرنشان کرد: مردم باید دشمنان را بشناسند و از فتنه های دشمن آگاه باشند چرا که امروز صهیونیست جنایتکار در اتاق های فکر خود مشغول نقشه کشیدن های بسیار و فتنه پراکنی در کشور ما هستند.

امام جمعه موقت بیرجند گفت: وظیفه هر انسانی است که امام عصر خودش را بشناسد و تکلیفش را بداند و به آن عمل کند که اگر اینچنین نباشد دچار گمراهی و ضرر و زیان خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در بحث ولایت باید به ولایت فقیه اتکا کنیم تا در این مسیر، راه درست را گم نکنیم افزود: ما باید ولی خدا را در تمام عمرمان یاری کنیم.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار