نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی:

قانون‌مداری و بازگشت به قانون سبب سلامت بشر می‌شود

گروه استان ها- نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی قانون مداری وبازگشت به قانون را باعث سلامت بشر دانست.
کد خبر: ۱۱۹۲۴۲۱
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۹ 19 December 2024

به گزارش تابناک از خراسان جنوبی؛ آیت الله سید علیرضا عبادی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی در دیدار بانوان شاغل در دستگاه‌های اجرایی به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن گفت: اگر جامعه بشری با حدود هشت میلیارد نفر جمعیت را به عنوان یک پیکره انسانی در نظر بگیریم در بررسی سلامت او مشخص می‌شود که بیمار است. وی تاکید کرد: انسان هم همین طور قانونمند است، اما بیماری بشر گریز از قانون است و هر گاه به قانون برگردد سالم خواهد شد چرا که سرکشی انسان به خودش بر می‌گردد در مورد هر مسئله‌ای مادی، اخروی، جزئی یا کلی همین طور است همه قانون دارد.

وی به تشریح علت بیماری بشر با استناد به آیه قرآن پرداخت و افزود: بشر به شر خود درمانده است و و باید توجه کند که قانون شکنی به ضرر خودش است؛ همان طور که در ابتلا به بیماری‌های شخصی هم همین طور است و شاید ۹۰ درصد علت بیماری‌ها به دلیل رعایت نکردن قانون‌های لازم در مسایل مختلف فکری، روحی، جسمی و... است.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی تاکید کرد: خداوند زمان خلقت هر موجود، همه ابزار‌ها و امکانات لازم را نیز همراه او خلق کرد وهمه نیاز هایش را آفرید وسپس او را هدایت کرد که چگونه حرکت کند نبات، انسان، فرشته و ... هر موجودی را هدایت کرد.

 آیت الله سید علیرضا عبادی افزود: خدای متعال هر موجودی را در چهارچوب قانون آفرید از کهکشان و منظومه شمسی گرفته تا هر ذره‌ای در عالم و هسته‌های درون اتم، همه قانون‌مند حرکت می‌کند، اما این که بشر بمب هسته‌ای می‌سازد و در آن دخالت می‌کند و همه موجودات را تخریب می‌کند به دلیل دستکاری بشر و خارج کردن آن از مسیر درست است.

به گفته وی پیکره جهان بشریت سخت مریض وبیماری اش هم گریز از قانون است.

وی تاکید کرد: هیچ فردی حق قانون‌گذاری ندارد جز خداوند که منافع انسان را به خوبی می‌شناسد و تنها خداوند است که می‌تواند با زبان عقل، فطرت، وحی، علم، تشریع و پیامبران برای انسان قانون تعیین کند.

سید علیرضا عبادی افزود: مجلس هم در چارچوب احکام اسلام موارد را تعیین  و روی مصادیق کار می‌کند ولی قانون‌گذاری نمی‌کند، زیرا قانون‌گذاری در انحصار خداوند است.

وی افزود: مفاسد جامعه در ابعاد شخصی، خانوادگی و اجتماعی از تجاوز به قوانین ناشی می‌شودو  ربطی به دین اسلام ندارد و ناشی از خطا و اشتباه مسلمان است. مسوولان نسبت به اجرای قانون و پاسخگویی در قیامت، وظیفه سنگین‌تری دارند.

انتهای پیام/ع

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار