استاندار خراسان رضوی اعلام کرد:

بانک‌های فعال خراسان رضوی باید عضو کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان باشند

گروه استان‌ها - استاندار خراسان رضوی گفت: اگر بانکی در گستره استان فعالیت می‌کند باید تحت نظارت مجموعه مدیریت استان و عضو کمیسیون هماهنگی بانک‌ها باشد.
کد خبر: ۱۱۹۲۳۸۴
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۶ 19 December 2024

 به گزارش خبرنگار تابناک استان خراسان رضوی، به نقل از استانداری، غلامحسین مظفری در ششمین جلسه کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان که در محل مدیریت شعب بانک سپه  استان برگزار شد، اظهار کرد: اگر بانکی در استان فعالیت می‌کند باید تحت نظارت مجموعه مدیریت استان هم باشد.
۴ بانک عضو کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان نیستند و ۴ بانک دیگر آمار و اطلاعات خود را به این کمیسیون ارائه نکردند.
استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: اصرار و تاکید ما بر این است که همه بانک‌های استان باید عضو کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان باشند و به صورت طبیعی آمار و اطلاعات خود را جهت برنامه‌ریزی‌های کلان استان به این کمیسیون ارائه کنند.
وی ضمن بیان اینکه مباحث اقتصادی و بازار سرمایه از بحث‌های مهم کشور است، گفت: در کنار سیستم بانکی بازار سرمایه باید نیاز پروژه‌ها را تامین بکند اما هنوز در کشور متکی به سیستم بانکی هستیم.
مظفری ادامه داد: واقعیت این است که منابع محدود را به موثرترین شکل ممکن باید استفاده بکنیم و برای این منظور اصل این است که پایه اصلی برنامه‌ریزی یعنی اطلاعات دقیق را داشته باشیم.
استاندار خراسان رضوی ضمن اشاره به لزوم ارتقاء اختیارات حوزه بانکی بیان کرد: وجود آقای پژمانفر سرمایه است برای استان و از این فرصت باید برای حل مسائل استان استفاده کنیم.

بانک‌های فعال خراسان رضوی باید عضو کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان باشند
بانک‌های فعال خراسان رضوی باید عضو کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان باشند
انتهای پیام/

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار