رونمایی از آریزو ۵ برقی در تبریز

گروه استان ها- آریزو 5 برقی، سدانی تمام برقی است که توسط شرکت مدیران خودرو در ایران عرضه می شود، این خودرو در تبریز رونمایی و معرفی شد.
کد خبر: ۱۱۹۲۲۴۲
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۵ 17 December 2024

به گزارش تابناک آذربایجان شرقی، مشاورز بازاریابی نمایندگی ۴۸۳ گروه خودرویی نصیراللهی در آیین رونمایی گفت: آریزو ۵ برقی جدیدترین عضو خانواده آریزو ۵ است که مدیران خودرو آن را در بازار ایران عرضه کرده و جزو اولین خودرو های تمام الکتریکی است که پایش به بازار خودروی کشور باز شده است.

وی ادامه داد: فرهنگ‌سازی در جهت کاهش آلودگی‌ها و دستیابی به هوای پاک از جمله اهداف تولید خودروهای برقی است، این اقدام به‌ویژه با توجه به افزایش قیمت بنزین و تأکید دولت چهاردهم بر گسترش استفاده از خودروهای برقی، اهمیت بیشتری یافته است.

وی با اشاره به اشاره به شبکه خدمات پس از فروش شرکت مدیران خودرو در سطح کشور اضافه کرد: این خودرو با ثبت نام بدون قرعه کشی و تحویل ۴۵ روزه تحویل مشتریان خواهد شد.

مختاری با اشاره به جایگاه های فست شارژ و تحوه شارژ خانگی این خودرو گفت: با هر بار شارژ کامل،  420 کیلومتر این خودروها توان پیمایش دارند بر این اساس تلاش کردیم برای اولین بار در تبریز شهر اولین ها با وارد کردن این خودروها نقشی در کاهش آلودگی و سوخت بنزین داشته باشیم. 

قهرمانی، مدیر فناوری اطلاعات این شرکت نیز، تأکید کرد؛ این خودرو از باتری‌ای با کیفیت بالا بهره می‌برد که در صورت آسیب، فقط سلول معیوب تعویض خواهد شد. همچنین، خودرو دارای مقاومت بالایی در برابر شرایط آب‌وهوایی است و تا یک متر زیر آب نیز مشکلی برای آن ایجاد نخواهد شد.

قهرمانی افزود: در خودروهای مونتاژی این تکنولوژی تاکنون دیده نشده است و چون نخستین خودرو برقی است که قطعات آن از با کیفیت ترین ها بوده بخصوص باتری آن که 48 کیلو واتی و فوق العاده قوی است. جنس آن لیتیم فسفات بوده و با هزار بار شارژ باتری آن تمام می شود و باتری آن دارای 36 سلول بوده و در نهایت اگر اتفاقی بیفتد یکی از سلول های آن آسیب می بیند نه همه آن و از همه مهم تر این خودرو هفت سال ضمانت تعویض باتری بدون قید و شرط دارد.

انتهای پیام/

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار