رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران:

هوشیاری ملت‌های اسلامی؛ کلید موفقیت در جبهه مقاومت است

گروه استان‌ها – رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران با اشاره به تلاش‌های دشمنان برای تضعیف جبهه مقاومت، تأکید کرد که هوشیاری و وحدت ملت‌های اسلامی، نقشه‌های استکبار جهانی را ناکام خواهد گذاشت.
کد خبر: ۱۱۹۲۲۱۲
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۴ 17 December 2024

حجت‌الاسلام سید محسن محمودی، در گفت‌و‌گو با خبرنگار تابناک در استان تهران، با اشاره به تلاش‌های مستمر دشمنان برای ضربه زدن به جبهه مقاومت، گفت: دشمنان قسم‌خورده اسلام و در رأس آنها آمریکا و رژیم صهیونیستی، همواره به‌دنبال تضعیف روحیه مقاومت در میان ملت‌های مسلمان هستند، آنها از هر فرصتی برای تفرقه‌افکنی، ایجاد ناامنی و تخریب چهره جبهه مقاومت استفاده می‌کنند.
وی با بیان اینکه دشمنان در سال‌های اخیر از روش‌های مختلفی برای ضربه زدن به محور مقاومت استفاده کرده‌اند، اظهار داشت: از جنگ‌های نیابتی گرفته تا اعمال تحریم‌های ظالمانه اقتصادی و حمایت از گروه‌های تروریستی تکفیری، همه این اقدامات در راستای یک هدف مشترک، یعنی تضعیف مقاومت اسلامی، طراحی شده است، اما تجربه نشان داده که هوشیاری مردم و حمایت آنها از جبهه مقاومت، این توطئه‌ها را خنثی کرده است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران در ادامه بر ضرورت حفظ وحدت در میان امت اسلامی تأکید کرد و گفت: وحدت میان ملت‌های اسلامی، مهم‌ترین سلاح در برابر توطئه‌های دشمنان است، هرگاه مسلمانان در کنار یکدیگر ایستاده‌اند، نقشه‌های دشمنان خنثی شده است و امروز نیز باید با تقویت همبستگی، از جبهه مقاومت حمایت کنیم.
حجت‌الاسلام محمودی در پایان با اشاره به نقش بی‌بدیل جوانان در پیشبرد اهداف مقاومت تصریح کرد: جوانان، سرمایه‌های اصلی جبهه مقاومت هستند و تجربه نشان داده هرجا که جوانان وارد میدان شده‌اند، دست برتر با آنها بوده است. باید تلاش کنیم که روحیه مقاومت در نسل جوان تقویت شود، چراکه آینده جبهه مقاومت به‌دست همین جوانان رقم خواهد خورد.
انتهای پیام/س
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار