معاون پژوهش سپاه پاسداران:

پژوهش‌ها و‌ تحقیقات کاربردی، مبتنی بر نیازهای سپاه تعریف می‌شود

گروه استان‌ها- معاون دانش و پژوهش سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: سپاه پاسداران، پژوهش‌ها و‌ تحقیقات را مبتنی بر نیازهای سپاه تعریف می‌کند.
کد خبر: ۱۱۹۲۰۸۵
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۹ 15 December 2024

به گزارش خبرنگار تابناک از استان بوشهر، سردار حسین عیسایی ظهر امروز در آیین برگزاری جشنواره شهید سردار رودکی اظهار داشت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نسبت به پژوهش و‌ تحقیق بویژه در حوزه فعالیت‌های عملیاتی تاکید دارد.

وی افزود: در چند سال اخیر، طرح‌های ارزشمندی در حوزه نرم‌افزاری و سخت‌افزاری در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، عملیاتی و اجرایی شده و این روند تداوم دارد.

معاون دانش و پژوهش سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطر نشان کرد: سپاه پاسداران، پژوهش‌ها و‌ تحقیقات را مبتنی بر نیازهای  سپاه تعریف می‌کند و به فضل الهی به اهداف مورد نظر برسیم. 

سردار عیسایی تصریح کرد: این جشنواره به منظور عرضه دستاوردهای نیروی دریایی سپاه برپا شده و‌ کیفیت مطلوبی دارد.

وی ابراز داشت: سردار رودکی از شخصیت‌های بزرگ در کمک به جبهه مقاومت و حزب‌الله لبنان است و یاد و نام این سردار شهید را گرامی می‌داریم.

بر اساس این گزارش، در جشنواره شهید رودکی، از پژوهشگران و مادر و همسر شهیدان خدارحم بُناری و شهید محمدجعفرمرادی تجلیل و از ۱۲ عنوان کتاب که آخرین تالیفات نیروی دریایی سپاه در حوزه نظامی، مدیریت و اقتصادی است رونمایی شد.

همچنین در این مراسم، نمایشگاه دستاورد‌های نیروی دریایی سپاه بازگشایی شد.

انتهای پیام/س

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار