جهانگیر شاهینی در گفتوگو با خبرنگار تابناک در کهگیلویه و بویراحمد ، اظهار داشت : جلسه شورای راهبری تحول اداری از این به بعد به جای نشستهای قبل که با عنوان شورای راهبری توسعه مدیریت تشکیل میشد برگزار میشود.
شاهینی افزود: در شورای جدید که با ترکیب جدید و با ریاست استاندار و دبیری رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تشکیل میشود، وظایف جدیدی را برای دستگاههای مختلف تعریف کرده است.
وی به آخرین نشست شورای راهبری تحول اداری استان اشاره کرد و گفت: در این نشست که چند روز پیش با چند دستور کار برگزار شد موضوع بهره وری دستگاهها که در برنامه هفتم توسعه بر آن تاکید شده ، مورد بررسی قرار گرفت.
شاهینی ادامه داد: در بهره وری انتظار از دستگاه این است که با منابع ثابت موجود و با مدل و مکانیسم صرفه جویی به آنچه که پیش بینی و تکلیف میشود برسند.
وی گفت: سازمان مدیریت و برنامهریزی بر اساس دستور سازمان ملی بهره وری ایران، سه موضوع اولویت دار استان را اعلام کردیم که این سازمان همانند دیگر استانها دو موضوع را به عنوان اولویت استان تایید و به استان اعلام کردند.
شاهینی ادامه داد: سه موضوع آب، کشاورزی و گردشگری از طرف استان به سازمان ملی بهره وری اعلام شد که سازمان دو موضوع آب و کشاورزی را به عنوان اولویتهای استان به ما اعلام کرد هر چند ما موضوع گردشگری را هم پیگیری میکنیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان با بیان این نکته که همه دستگاهها موظف به رعایت اصول و برنامههای بهره وری هستند، افزود: سازمان ملی بهره وری برای ساماندهی اولویتها و پیشرانهای کلان کشور برنامه ریزی میکنند، اما ما علاقهمند هستیم که دیگر ظرفیتهای استان را هم در برنامه هفتم دنبال کنیم.
شاهینی ادامه داد: در حوزه آب و کشاورزی مسائل و مشکلات شناسایی شد و با برنامه ریزیهایی که صورت میگیرد از گسیل منابع جدید به سمت آنها جلوگیری خواهد شد.
وی به موضوع دیگر نشست شورای راهبری تحول اداری استان اشاره کرد و اظهار داشت: وضعیت منابع انسانی استان در قالب سند توسعه منابع انسانی با این هدف که باید بدانیم چه تعداد نیرو و با چه ترکیب سنی، استخدامی، تخصصی و جنسیتی در استان فعالیت میکنند.
شاهینی با بیان این نکته که باید بدانیم در استان تا چه میزان منابع انسانی کارشناسی یا غیر کارشناسی و به عبارت بهتر تخصصی یا غیر تخصصی است، افزود: هدف برنامه ریزی ۵ ساله آینده استان این است که به میزان خروجی از دستگاههای استان باید نیروی تخصصی وارد دستگاهها کنیم.
وی ادامه داد: با توجه به این نکته که جذب نیرو در هر دستگاه به صورت ملی انجام میشود، دستگاهها لازم است که با وزارت خانههای خود هماهنگی داشته باشند، اما از آنجایی که نظارت بر این مهم با استان است از همه دستگاهها خواستهایم که برش استانی بکارگیری نیرو را تهیه و ارائه دهند.
انتهای پیام/س