رئیس شورای اسلامی بوشهر:

اعتبار ۱۹۰۰ میلیارد تومانی جوابگوی شهر بوشهر نیست

گروه استان‌ها- رئیس شورای اسلامی شهر بوشهر با بیان اینکه اعتبار ۱۹۰۰ میلیارد تومانی جوابگوی شهر بوشهر نیست بر لزوم توسعه زیرساخت‌های بازار بوشهر تاکید کرد.
کد خبر: ۱۱۹۱۹۵۱
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۸ 14 December 2024

اعتبار ۱۹۰۰ میلیارد تومانی جوابگوی شهر بوشهر نیست/ توسعه‌ زیرساخت‌های بازار بوشهر

به گزارش خبرنگار تابناک از استان بوشهر، وحید نیک‌روش صبح امروز در نشست با اعضای اتاق اصناف بوشهر اظهار داشت: شهر بوشهر بعنوان مرکز استان نیازمند حمایت بیشتر و‌توجه ویژه‌تر است و در تخصیص اعتبارات باید نگاه خاصی به بوشهر شود.

وی افزود: بوشهر همواره میزبان شخصیت‌های مهم داخلی و خارجی و سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی است و باید مبلمان شهری در تراز این شهر ایجاد شود.

رئيس شوراي اسلامي شهر بوشهر خاطر نشان کرد: اکنون چندین پروژه بزرگ و‌مهم در حوزه شهرسازی و همچنین زیباسازی بندر بوشهر در دست اجراست که تامین اعتبارات مورد نیاز این طرح‌ها لازم است. 

نیک‌روش با انتقاد از کمبود اعتبارات مرکز استان تصریح کرد: اعتبار شهرداری بوشهر در سال ۱۴۰۰ حدود ۳۷۰ میلیارد تومان بود که اکنون به ۱۹۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته ولی به هیچ وجه جوابگوی نیازهای شهر نیست.

وی اضافه کرد: توسعه زیرساخت‌های بازار و ساماندهی اصناف از اقدامات مهمی است که بخش زیادی از آن محقق شده است.

رئیس شورای اسلامی شهر بوشهر ابراز داشت: سنگفرش خیابان شهدا و تسطیح و ساماندهی بازار خرمافروشان و بازار صفا با کیفیت مطلوبی اجرایی شده و بهبود وضعیت محوطه بازار ماهی‌فروشان و بازار قدیم نیز با تلاش شهرداری انجام شد. 

نیک‌روش گفت: در سال جاری با تامین اعتبار مورد نیاز، طرح ساماندهی میدان انقلاب و خیابان لیان را اجرایی و عملياتي می‌کنیم.

وی بیان کرد: شهرداری بوشهر برای تکمیل طرح‌ها و خدمات‌رسانی بهینه به شهروندان نیازمند سالانه ۶ هزار میلیارد تومان اعتبار است که امسال حدود یک‌سوم این اعتبارات تامین شده است. 

رئیس شورای اسلامی شهر بوشهر گفت: افزایش سطح کیفی خدمات‌رسانی به مردم و‌جلب رضایت خاطر مردم شریف بوشهر از دغدغه‌های مهم شوراست.

انتهای پیام/س

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار